• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Poklon za Dan zaljubljenih

Autor mondo.ba

Sportska redakcija našeg portala pripremila je nove prijedloge za subotu 13. februar.

U namjeri da pomognemo uglavnom "dekintiranoj" omladini da obraduje svoje partnere/ke na sutrašnji Dan zaljubljenih nekim poklonom, odabrali smo šest fudbalskih parova s ukupnom kvotom od 33.

Srećno i volite se ljudi!

Premijer liga

Sanderlend - Mančester junajted 2 (1.8)

"Crveni đavoli" imaju imperativ pobjede u Sanderlendu jer su ispustili trijumf u prošlom kolu protiv Čelsija, a i menadžeru Junajteda Luisu van Galu se opasno drma stolica. Jasno je i da je Mančester kvalitetniji tim od domaćina, koji je pretposljednji u Premijer ligi.

Bundesliga

Volfsburg - Ingolštat 1 (1.75)

"Vukovi" nisu zabilježili trijumf već sedam mečeva uzastopno i moraće da zapnu kako bi ostali u trci za plasman u evropska takmičenja. S druge strane, Ingolštat je bez poraza duže vrijeme i red je da pognute glave napuste "Folksvagen Arenu".

Darmštat - Bajer 2 (1.75)

"Apotekari" su uspjeli da odigraju neriješeno protiv Bajerna u prethodnom kolu i favoriti su za pobjedu u Darmštatu, koji ih je istina pobijedio na početku sezone. Bajer će i zbog toga biti dodatno motivisan i iako u sastavu neće biti Ćićarita Hernandeza, očekujemo tri boda na kontu gostiju.

Škotska liga

Harts - Patrik 1 (1.85)

Edinburški klub nije izgubio na devet posljednjih mečeva i nalazi se u solidnoj formi jer na svom stadionu nije odavno gubio ni od lidera Seltika, niti od drugoplasiranog Aberdina. osim toga na posljednja dva susreta sa Patrikom, "srca" su slavila ubjedljive pobjede od 3:0 i 0:4.

Primera

Valensija - Espanjol 1 (1.85)

Iako "slijepi miševi" pod vođstvom Gerija Nevila ne igraju ni približno svom renomeu, što je posebno ilustrovano debaklom od Barselone (1:8) u dvomeču Kupa kralja, tim sa "Mestalje" je favorit protiv ekipe Espanjola, koja takođe iza sebe ima negativnu seriju od čak 10 mečeva bez pobjedu u svim takmičenjima.

Turska liga

Mersin - Galatasaraj 2 (1.75)
Mersin nikad nije pobijedio ekipu iz Istanbula, a uspio je samo tri puta da ostane neporažen, pa očekujemo siguran trijumf Galate, koja želi da zadrži treću poziciju u bici sa Basaksehirsporom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC