• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Derbi poslastice za najhrabrije!

Autor mondo.ba

Bogat kladioničarski dan omogućava veliki izbor parova, a MONDO je tu da vam pomogne u odabiru koje utakmice staviti na tiket.

 MONDO tiket: Savjeti za klađenje Izvor: Gulver/Getty Images/Thinstock

Ove subote odlučili smo se samo za fudbal. Tokom dana biće odigrano nekoliko zaista fantastičnih mečeva, od kojih se izdvajaju beogradski 150. "vječiti derbi", te derbi bh. prvenstva u Banjaluci.

Odlučili smo se za nešto jače kvote, za one hrabrije, pa se nadamo da ćete uz našu pomoć uspjeti da odaberete prave parove i osigurate dobitni tiket.

Ukupna kvota za danas, na šest mečeva je 73.5.

Njemačka Bundesliga

15:30 Štutgart - Hanover 1 (1.55)

Drugi dio prvenstva Štutgart je otvorio odlično. "Švabe" su seriju od četiri uzastopna trijumfa prekinuli u prošlom kolu na "vrućem" gostovanju u Gelzenkirhenu, a sada im "na noge" dolazi već prežaljeni Hanover, ekipa koja je ubjedljivo najlošija ove sezone i koja se nalazi na posljednjem mjestu Bundeslige, sa čak sedam poraza u nizu.

Engleska Premijer liga

16:00 Lester - Norič 1 (1.55)

"Lisice" imaju prvu meč loptu. Najveće iznenađenje ove sezone u engleskom fudbalu, poslije poraza od Arsenala u prošlom kolu, nastojaće pred svojim navijačima da se vrati na pobjednički kolosijek. A Lester će imati izuzetno dobru priliku za to, jer mu u goste ove sezone katastrofalni Norič.

Premijer liga BiH

17:00 Borac - Sloboda X (2.95)

Drugi dio sezone u Premijer ligi BiH biće otvoren derbijem na banjalučkom Gradskom stadionu, gdje će Borac ugostiti Slobodu. Obje ekipe imaju velike ambicije u ovom meču. Banjalučani žele što prije da pobjegnu iz zone ispadanja, dok će Tuzlaci nastojati da nastave uspješnu seriju od jesenas, kada su prvi dio sezone okončali na prvom mjestu. Vjerujemo da bi se obje ekipe zadovoljile remijem, pa ćemo i tipovati "X".

Superliga Srbije

17:00 Partizan - Crvena zvezda 2 (2.95)

Jubilarni 150. "vječiti derbi" dolazi u trenutku kada su beogradski crveno-bijeli po kvalitetu daleku ispred svih ekipa u Srbiji. Tim Miodraga Božovića u sjajnoj je seriji, a uvjereni smo da ni najljući rival neće uspjeti da zaustavi Zvezdu na putu ka 21. uzastopnoj pobjedi. S druge strane, Partizan je i na otvaranju drugog dijela sezone pokazao da nije tim od prethodnih godina, pa razlika od čak 29 bodova nije slučajna.ž

Italijanska Serija A

18:00 Empoli - Roma 2 (1.90)

Empoli u duel sa zahuktalom Romom ulazi bez nekoliko izuzetno bitnih igrača. Ekipa je u padu formu, ni izbliza ne izgleda tako dobro kao u prvoj trećini prvestva, dok "vučica" od dolaska Lućana Spaletija igra kao preporođena. Rimljani žele da nastave pobjedničku seriju, upišu šestu pobjedu u nizu, i tako iskoriste povoljan raspored, s obzirom da se rivali u borbi za mjesto koje vodi u Ligu šampiona u ovom kolu međusobno sastaju.

20:45 Milan - Torino 1 (1.85)

Tim Siniše Mihajlovića polako ulazi u formu. Milan je neporažen već osam prvenstvenih mečeva, pa će "rosoneri" u ulozi favorita večeras dočekati Torino. Gosti su samo jednom slavili u posljednjih sedam mečeva u Seriji A, a ni tradicija u duelima sa Milanom nije na njihovoj strani. Već 16 utakmica nisu osjetili slast pobjede (devet pobjeda Milana i sedam remija), tako da sve "miriše" na "keca", a kvota je više nego primamljiva.

Imate neki prijedlog? Pišite nam, komentarišite...

SREĆNO!

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gazda

Vi ste stvarno naivni,ako mislite da će Zvezda uzeti. Pa upravo zbog tog što je -29,će ih Partizan danas zgaziti. Živi bili pa vidjeli.

stole

Borac 1

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC