• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kotor Varoš: Jedan dan više za odbojku

Autor mondo.ba

U okviru projekta "Jedan dan više za odbojku", koji je pokrenula Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), danas se u Kotor Varoši igrala odbojka na više lokacija.

Utakmice su igrane u osnovnim i srednjim školama, odbojkaškom klubu „Kotor Varoš“, ali i rekreativno u sportskoj dvorani.

Po riječima Dragana Zeljkovića, trenera OK „Kotor Varoš“, ovo je akcija koja je pokrenuta na inicijativu Odbojkaškog saveza Srbije i održava se na današnji dan samo u prestupnim godinama.

„Smisao ove akcije je popularizacija odbojke u Evropi, BiH i RS, a naš klub je prepoznao napore Odbojkaškog saveza BiH da pokaže da je odbojka sport namijenjen za sve, bez obzira na fizičke sporobnosti, tehničke vještine i poznavanje pravila“, rekao je Zeljković.

Svi članovi OK „Kotor Varoš“ su učestvovali u današnjoj akciji, a njima su se pridružili nastavnici, profesori i đaci OŠ „Sveti Sava“ i SŠC „Nikola Tesla“, kao i rekreativci koji su fudbalsku loptu zamijenili odbojkaškom.

„OS BiH na razne načine pruža podršku svim klubovima, što doprinosi popularizaciji ovog sporta, a zahvaljujući odličnoj organizaciji saveza u prilici smo da učestvujemo na brojnim turnirima i seminarima, gdje nam se pruža mogućnost edukacije i sticanja iskustva“, istakao je Zeljković i naglasio da je danas u Kotor Varošu odigrano preko 20 odbojkaških utakmica.

Na osnovu uvida u izvještaje organizatora, OS BiH će formirati rang-listu na osnovu broja učesnika, načina i kvaliteta organizacije i nagraditi tri nabolja kluba iz svakog entitetskog saveza. Prvoplasirani će dobiti 10 Mikasa lopti, drugoplasirani pet lopti, a trećeplasirani tri odbojkaške mreže.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC