• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO tiket: Vrijeme je…

Autor mondo.ba

Da se nešto i zaradi.

Kao i svakog vikenda, sportska redakcija MONDO portala donosi vam prijedloge za klađenje, a od vas očekujemo da u komentarima ispod napišete vaše prijedloge, sugestije, pa zašto ne i kritike.

Ove subote odlučili smo se za sedam fudbalskih mečeva, od kojih je najizazovniji onaj iz domaćeg prvenstva. Današnja kvota je oko 38 i nadamo se da ćete uz našu pomoć uspjeti da odaberete parove za dobitni tiket.

Premijer liga BiH

15:00 Olimpik - Borac X (3.45)

Duel dvije izjednačene ekipe trebalo bi da donese ravnopravnu igru, ali pitanje je u kakvom stanju će biti teren na stadionu "Otoka". Olimpik ima prednost domaćeg terena i nešto bolju tradiciju, ali je poznato da nema "vjetar u leđa" sa tribina, što će Banjalučani imati na ovom meču. Ipak, remi je, po nama, najrealniji ishod ovog meča.

Premijer liga

16:00 Čelsi - Stouk 1 (1.45)

Čelsi ima lijepu priliku da trijumfom protiv Stoka prestigne današnjeg rivala na tabeli. Londonski "plavci" igraju poprilično dobro u posljednje vrijeme, a gosti promjenljivo, pa je za očekivati da bodovi ostanu na "Stemford bridžu". Čelsi nikako da dođe u poziciju da se bori za Evropu, pa bi duel sa Stoukom mogao biti prekretnica za proboj ka vrhu tabele.

Primera

16:00 Real Madrid - Selta 1 (1.35)

Real Madrid više nema pravo na kiks. "Kraljevski klub" u posljednja tri prvenstvena meča ostvario je samo jedan trijumf, tako da svim silama mora ući u duel protiv Selte, koja ove sezone igra veoma dobro i pri vrhu je Primere.

20:30 Hetafe - Sevilja 2 (1.95)

Niz od sedam vezanih poraza Hetafea pokušaće da iskoristi Sevilja, koja se još uvijek nada da može do četvrte pozicije i kvalifikacija za Ligu šampiona. Andalužani stoga ne smiju gubiti bodove protiv ekipa kakav je Hetafe, koji na slavlje čeka od 17. januara. Tim iz španske prestonice katastrofalna serija dovela je skoro u zonu ispadanja, pa teško da se može "vaditi" protiv Sevilje.

Bundesliga

18:30 Borusija Dortmund - Bajern Minhen GG (1.60)

Veliki derbi njemačkog prvenstva mogao bi da odluči o budućem šampiona. Uvjereni smo da će obje ekipe igrati bez kalkulacija. Bavarci da možda već u ovom meču riješe pitanje konačnog pobjednika, a "milioneri" da nastave potjeru za Bajernom i još više smanje zaostatak za liderom. Takva igra morala bi donijeti veći broj golova, a na vama je da odlučite da li ćete odigrati "oba tima daju gol" ili 3+.

Holandska liga

19:45 Groningen - PSV 2 (1.50)

Groningen je redovna mušterija PSV-a. Lider holandskog prvenstva ima bod više od drugoplasiranog Ajaksa, pa bi svaki kiks vjerovatno značio gubitak prve pozicije. Naročito zbog činjenice da tim iz Amsterdama ne bi smio imati težak zadatak u ovom kolu. PSV je u nevjerovatnoj seriji u domaćem prvenstvu i sigurni smo da će Groningen biti deseta ekipa u nizu koja će teren napustiti pognute glave.

Serija A

20:45 Napoli - Kjevo 1 (1.20)

Najsigurniji današnji par, što govori i kvota, ali dovoljan da "popravi" ukupnu kvotu.. Kjevo nema šta da traži u Napulju, iako ni Napoli baš ne briljirao u posljednje vrijeme. Ipak, teško je očekivati da "leteći magarci" mogu izbjeći poraz od Gonzala Iguaina i ekipe, koja ne smije gubiti bodove ukoliko želi nastaviti trku sa Juventusom, ali i sačuvati drugo mjesto koje vodi direktno u Ligu šampiona.

Imate neki prijedlog? Pišite nam, komentarišite...

SREĆNO!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC