• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TIKET: "Bomba" na Siciliji!

Autor mondo.ba

Ove nedjelje sastavili smo tiket za nešto hrabrije igrače, sa većim kvotama, a na vama je da izaberete šta igrati, a šta preskočiti. Pomozite nama, ali i našim čitaocima, da zajedničkim snagama ostvarimo dobitak.

 MONDO tiket: Savjeti za klađenje Izvor: Gulver/Getty Images/Thinstock

Vikend je dan koji kladioničari najviše vole, zbog velikog izbora utakmica. Ipak, ponekad to može da stvori glavobolju, a sportska redakcija našeg portala je tu da vam pomogne u odabiru parova, nadamo se dobitnih.

Ove nedjelje za vas smo odabrali šest fudbalskih mečeva, sa ukupnom kvotom 53.

Premijer liga BiH

16:00 Sarajevo - Radnik 1 (1.45)

Fudbaleri Radnika ne pružaju ni izbliza partije kao u prvom dijelu sezone, tako da će na "Koševu" biti na izuzetno teškom iskušenju. Bordo tim još uvijek vjeruje u odbranu titule, tako da su bodovi itekako potrebni Sarajlijama. Ni tradicija nije na strani Bijeljinaca, koji su izgubili svih pet mečeva na gostovanju Sarajevu, uz to postigli samo tri gola, a primili čak 22!

Bundesliga

15:30 Šalke - Borusija Dortmund GG (1.55)

Rurski derbi tradicionalno donosi užitak navijačima i mnoštvo golova. Domaćin iz Gelzenkirhena samo bod je udaljen od Lige šampiona, pa će učiniti sve da slavi i približi se evropskoj eliti. S druge strane, "milioneri" zaostaju osam bodova za Bajernom, teorija za osvajanje titule još postoji, pa će i gosti morati igrati na sve ili ništa. Uvjereni smo da će se mreže tresti bar po jednom na obje strane.

17:30 Keln - Bajer Leverkuzen 2 (2.30)

Duel Kelna i Bajera iz Leverkuzena biće izuzetno zanimljiv, a naš prijedlog je da tipujete na goste, koji su u boljoj formi, imaju veći motiv da slave, pa "dvojka" ne bi smjela doći u pitanje, iako je kvota na pobjedu "apotekara" više nego primamljiva. Leverkuzen je izjednačen po broju bodova sa Borusijom iz Menhengladbaha, ne bi smio kiksati ako dogodine želi u Ligu šampiona, dok je Keln u poprilično sigurnoj zoni, udaljen šest koraka od borbe za opstanak.

Engleska Premijer liga

17:00 Totehnem - Mančester junajted GG (1.90)

Totenhem i Mančester junajted nalaze se u poprilično dobroj formi. Iako na posljednjim utakmicama ovih timova nije viđen veći broj golova, važnost susreta i obostrano otvorena igra trebalo bi da donesu pogotke. Totenhem je još uvijek u prilici da se bori za titulu, a Junajted za mjesto koje sljedeće sezone vodi u Ligu šampiona.

17:00 Liverpul - Stouk 1 (1.60)

Liverpul je samo jednom slavio na posljednjih pet mečeva na "Enfildu", ali vjerujemo da je vrijeme ta se ta negativna serija prekine. Tim Jirgena Klopa ostvario je dobar rezultat u prvom četvrtfinalnom meču Lige šampiona protiv Borusije Dortmund, pa u dobrom raspoloženju dočekuje Stouk, koja je redovna mušterija "redsa".

Serija A

20:45 Palermo - Lacio 1 (3.40)

U duelu Palerma i Lacija tipujemo na iznenađenje, odnosno pobjedu Sicilijanaca. Zašto? Zato što je ovo jedna od posljednjih prilika za njih da pobjegnu iz zone ispadanja, a u goste im dolazi ove sezone izuzetno loš Lacio. Rimljani su neprepoznatljivi, izgubili su sve šanse za međunarodnu scenu, kubure sa povredama, tako da je ovo idealna prilika za slavlje Palerma.

Imate neki prijedlog, sugestiju, kritiku? Pišite nam, komentarišite...

SREĆNO!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC