• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duci ispustio "Boba Marlija"!

Autor mondo.rs

Dastin Braun, dobitnik "vajld karda" za ovogodišnji Vimbldon, pronašao je način da se pored Dušana Lajovića plasira u 2. kolo.

Šteta!

Dušan Lajović eliminisan je već u 1. kolu Vimbldona, iako je na startu, protiv dobitnika "vajld karda", imao vođstvo od 2:1 u setovima i tri brejk lopte u prvom gemu četvrtog seta.

Završeno je: Lajović – Dastin Braun 6:4, 3:6, 6:3, 3:6, 4:6, tako da će poznati "rege boj" iz Nemačke, inače specijalista za travu, u 2. kolu igrati protiv (15) Nika Kirjosa.


Ranije u utorak, Viktor Troicki uspešno je započeo pohod ka završnici trećeg gren slema u sezoni, baš kao i branilac titule, Novak Đoković dan ranije, u ponedeljak.

Janko Tipsarević juče nije uspeo da se plasira dalje.

Francuski teniser Žo-Vilfred Conga plasirao se danas u drugo kolo trećeg grend slem turnira u sezoni Vimbldona u Londonu, pošto je pobedio Španca Injiga Servantesa u tri seta, 6:4, 7:6, 6:4.

Conga, koji je postavljen za 12. nosioca, u drugom kolu će igrati protiv Argentinca Huana Monaka koji je pobedio Taroa Danijela iz Japana 7:5, 4:6, 6:3, 6:2.

Sedmi nosilac Francuz Rišar Gaske plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio domaćeg igrača Aljaza Bedenea 6:3, 6:4, 6:3.

Gaske će u drugom kolu igrati protiv Španca Marsela Granoljersa koji je pobedio Viktora Estrelju Burgosa iz Dominikanske republike u četiri seta, 6:2, 6:4, 2:6, 6:4.

Gaske je prošle godine igrao u polufinalu Vimbldona. Australijanac Nik Kirjos plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Čeha Radeka Štepaneka u četiri seta, 6:4, 6:3, 6:7, 6:1.

Štepanek je 14. put igrao na Vimbldonu, gde mu je najbolji rezultat četvrtfinale iz 2006. godine. On je za ovogodišnje učešće dobio specijalnu pozivnicu organizatora.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC