• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rvači Srbije na skidanju kilograma!

Autor mondo.rs

Put je prošao dobro. Sad ide mršavljenje na silu!

 Rvači Srbije na skidanju kilograma! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Pred svako veliko takmičenje zna se – surove pripreme, dug i naporan put, pa rigorozna dijeta!

Rvačka reprezentacija Srbije doputovala je danas na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a Viktor Nemeš je kazao da je put bio dobar i da ekipa sada treba da se sprema za početak takmičenja.

"Dobro smo putovali. Čekali smo četiri sata u Parizu, ali je bilo interneta, tako da smo mogli da 'blejimo'. Od Pariza do Rija smo putovali 11 sati i mogli smo da spavamo, jer je bila noć. Put je bio super, samo smo posle čekali mnogo prtljag i bus i stigli smo u selo u dva sata", rekao je Nemeš u Riju.

On je kazao da nije mnogo video od sela, ali da mu se sviđa šta je video. Glavni fokus je priprema na ostvarenje visokih ambicija.

"Sad moramo da treniramo jako, jer je neophodno da skidamo kile. Očekujemo medalje. Sada treba dobro da skidamo kile svi. Ja imam još šest kila da skinem do subote. To je mnogo vremena. Mislim da svi imamo dobre šanse da uzmemo medalju. Samo treba malo sreće i sve je moguće", rekao je Nemeš.

On je kazao da na olimpijskom turniru nema slabih protivnika.

"Svi koji su ovde su dobri. Nema loših, ali u svakoj kategoriji ima 10 boraca koji mogu svakog da pobede i sve zavisi kakav ti je dan. Ako ustaneš tako da možeš da pobediš svakoga, onda si olimpijski pobednik", rekao je Nemeš.

Stigli su i džudisti! Tačnije, džudista!

Srpski as Aleksandar Kukolj rekao je danas da je maksimalno spreman za početak takmičenja i da se nada da će Srbiji doneti prvo odličje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

"Trebalo bi da sam u životnoj formi. Takmičenje je takvog tipa. Trenirao sam više nego ikada za ovo. Spremao sam se za Igre, a i na putu do ovde kroz sva takmičenja se nagomilalo iskustvo, mislim da imam sve da pobedim svakoga", rekao je Kukolj novinarima.

Olimpijski tim Srbije na Igrama u Riju još uvek nije osvojio medalju, a Kukolj je rekao da mu je zbog toga žao, ali i da se nada da će on sutra doneti prvo odličje.

"Mnogo mi je žao što još uvek nemamo medalju. Nadam se da to sutra neće uticati na moj nastup, ali i da ću možda ja doneti prvo odličje", kazao je on.

Kukolj će se sutra u šesnaestini finala džudo turnira u kateogoriji do 90 kilograma na Olimpijskim igrama sastati sa Slovencem Mihaelom Žgankom, a u slučaju trijumfa očekuje ga borba s boljim iz duela između prvog nosioca Japanca Mašu Bakera i Nemca Marka Odentala.

"Nisam u poslednje dve godine imao borbu protiv njega, ali sam ga pre triput pobedio. Posle njega me očekuje borbra protiv Japanca ili Nemca... Japanac je prvi nosilac i do sada sam jednom izgubio od njega, tako da je žreb mogao da bude malo povoljniji, ali možda je bolje što 'odmah idem u meso'", kazao je Kukolj.

"Ako prođem Japanca idem u prvih osam... Dosta nosilaca je ispadalo na Olimpijskim igrama i dosta takmičara koji nisu bili favoriti su osvajali medalje", dodao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC