• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni "delfini" ne znaju šta im je

Autor mondo.rs

Razočarani vaterpolisti Srbije svesni da su podbacili do sada i da u poslednja dva meča u grupi nemaju više prava na kiks.

Šok!

Srbija proriv Brazila nije uspela ni nerešeno da odigra, kao što se vadila protiv Mađarske (13:13) i Grčke (9:9). Domaćini Olimpijskih igara napravili su senzaciju potopivši poslednjih godina najbolju reprezentaciju sveta 6:5.

"Delfini" se sada nalaze pred eliminacijom sa turnira, a za plasman u četvrtfinale potrebne su nam pobede u poslednja dva meča.

 "Imali smo izuzetno dobar start, onako kako smo iplanirali. Posle smo stali, pa se malo vratili. Nemam pravi komentar. Nemam šta pametno da kažem osim da se okrećemo Australiji i idemo da pobedimo.  I pre turnira smo govorili da će ovo biti jako težak turnir i to se ispostavlja, ne samo u našoj grupi nego i drugoj. Nema šta, idemo dalje i spremamo se za Australiju", rekao je golman "delfina"

Kapiten svetskih i evropskih prvaka, Živko Gocić, takođe ne može da objasni šta se dešava sa selekcijom koja je prethodnih godina bila strah i trepet u svetskom vaterpolu. 

"Po malo smo i srljali u želji da što pre prelomimo utakmicu, a oni su to dobro koristili. Niko nije ovo očekivao, panajmanje mi, teška je situacija za nas, ali nije bezizlazna", naveo je Gocić i dodao:

"Moramo da se skoncentrišemo na naredne dve utakmice i da pokušamo da osvojimo maksimalan broj bodova i da se plasiramo u četvrtfinale. Australija je uvek neugodan protivnik, ali šta je tu je, ušli smo u ovu situaciju neželjeno, ali ja znam da ova ekipa ima snage da se izdigne i nadam se da hoće", rekao je Živko Gocić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC