• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Delfini" o pobedi: Cilj svi znaju, mora još bolje

Autor mondo.rs

Poruke srpskih vaterpolista posle plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Riju.



Srpski vaterpolisti složni su u oceni da su u utakmici protiv Španije odigrali najbolji meč na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali i da to nije njihov maksimum.

"Prvi put na Igrama da smo konce držali u našim rukama od početka do kraja i to je rezultiralo rutinskom pobedom. Utakmica je bila veoma, veoma teška, ali najbitnije je da smo u polufinalu. Ceo meč smo igrali s velikom željom i borbenošću", rekao je kapiten vaterpolista Živko Gocić.

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara, pošto su danas u četvrtfinalu pobedili Španiju sa 10:7.

"Drago mi je što smo izdržali sve njihove napade, pogotovo kada su se vratili u trećoj četvrtini s dva brza gola. Na kraju smo meč rutinski priveli kraju", dodao je Gocić.


Srbija će se u polufinalu sastati s boljim iz duela između Italije i Grčke.

"Koji god protivnik da bude - biće teško. Mi moramo da se spremimo za taj meč. Daćemo svoj maksimum i nadam se prolazu dalje", rekao je Gocić.

Njegov saigrač Sava Ranđelović rekao je da nema vremena za proslavu pobede i da mora da se spremi za polufinale.

"Drago mi je što smo od početka do kraja odigrali meč na istom nivou. Drago mi što smo igrali jako u odbrani, a i što smo dobro počeli meč, poveli s 3:1 i to održali do kraja susreta. Proradila su oba polja, i odbrana i napad. Sada je bitno da se odmorimo i spremimo za naredni meč. Nije pao teret sa srca posle ovog meča, jer mi idemo na zlatnu medalju, to svi znaju", rekao je on.

Vaterpolista Miloš Ćuk kazao je da igra mora da se unapredi do kraja turnira.

"Najbitnije protiv Španije je bilo da je odbrana funkcionisala. Počeli smo da verujemo u svoje blokove, koji su nam dali čvrstini. Ovom pobedom smo stekli sigurnost za polufinale. S druge strane morao je i napad da krene, jer do sada nije bio na najvišem nivou. Moramo igru još da unapredimo", kazao je Ćuk.

Vaterpolisti su čestitali Davoru Štefaneku na prvoj osvojenoj medalji za Srbiju na Igrama u Riju, kao i košarkašicama na plasmanu u polufinale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC