• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tijana Bogdanović uspešna u prvoj borbi

Autor mondo.rs

Mlada srpska takmičarka u tekvondou Tijana Bodanović uspešno je počela takmičenje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.



Vatreno krštenje za našu Tijanu na olimpijskim igrama!

Tijana Bogdanović je u 1. kolu (kategorija do 49 kilograma) imala borbu sa Azerbejdžankom, Patimat Abakarovom, koju je do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru dva puta pobeđivala.

Tijana je u prvoj rundi uspela da stekne prednost od 3:0 (udarac nogom u glavu protivnice), u drugoj rundi nije bilo poena, da bi u finišu reće runde Tijana dobila dve kazne od po jedan bod. Uspela je, mešutim, da do kraja borbe sačuva minimalnu prednost i plasira se u naredno kolo.

Na kraju, rezultat 3:2 za Tijanu Bogdanović, koja će se u narednom kolu boriti sa boljom iz duela Jinhju Vu (Kina) - Huai Hsuan Huang (Kineski Tajpeh).

Kineskinja Vu je, inače, dvostruka olimpijska šampionka i jedan od favorita za osvajanje zlatne medalje.

Pred polazak u Rio, trener Dragan Jović je govorio i o protivnicama Milice Mandić i Tijane Bogdanović, pogotovo o Kineskinji Vu.

"Žreb jeste težak, ali to ne želim da pominjem, jer je reč o smotri najboljih boraca na planeti. Tamo ne može da bude srećnih, niti lakih protivnika... To je što je neko šampion, pa dobro i mi smo to bili. Verujem u obe cure, dobro smo radili, olimpijske borbe se rešavaju u sitnicama, detaljima... KIneskinji Vu, koja ima 29 godina, i kojoj se prognozira treće olimpijsko zlato, uopšte neće biti lako. Imamo rešenje i za nju. Uostalom, Tijana je za godinu dana napravila rezultate koji mnogi ne mogu ni za četiri godine. Zašto ne bi mogla da pobedi Vu, pa i ostale", rekao je Jović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC