• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milica Mandić iskrena: Nisam dobro slušala...

Autor mondo.rs

"Posle toga sam pokušala da slušam taktiku i radim šta mi se kaže, ali jednostavno nisam se danas dobro osećala u tome", rekla je svrgnuta olimpijska šampionka, dok je čekala ishod polufinala.

Iskrena do kraja!

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić rekla je da je večerašnji četvrtfinalni duel protiv Britanke Bjanke Vokden prošao lošije nego što je očekivala.

Stvari su postale još gore kasnije, kada je stigao rezultat polufinala u kojem je Vokden ispala što je automatski značilo da je za Beograđanku takmičenje na Olimpijskim igrama gotovo i da se, kroz repasaž, neće se boriti za bronzu.

Mandić je večeras izgubila u četvrtfinalu od svetske prvakinje Bjanke Vokden 0:5, u kategoriji preko 67 kilograma i neće odbraniti olimpijsko zlato.

"Bilo je mnogo lošije nego što sam očekivala. Spremali smo se za ovu borbu, nisam dobro slušala taktiku. Prvi poen nisam smela da primim, jer sam celu rundu to čuvala i na kraju prve runde je došao prvi poen. Posle toga sam pokušala da slušam taktiku i radim šta mi se kaže, ali jednostavno nisam se danas dobro osećala u tome, pogotovo ne u trećoj rundi kada je ona napravila par poena. Ne mogu reći da sam se posle predala, pokušavala sam ali sam znala da na neki način to nije bilo ono što bi trebalo da radim", rekla je Mandić novinarima u Rio de Žaneiru.

Mandić, ne znajući ishod polufinala u kojem je nastupala njena rivalka iz četvrtfinala, rekla je.

"Iskreno se nadam da nije gotovo, ona ima velike šanse da uđe u finale. Ako se to desi, moram da se povratim i obavim dve borbe kako treba", rekla je Mandić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC