• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milena Rašić: Ne treba tugovati

Na licima srpskih devojaka se nakon poraza od Kine moglo videti blago razočaranje, što je sasvim normalno, a kako vreme bude prolazilo to će postati jedan široki osmeh.

Prva medalja za odbojkašice Srbije na Igrama - i to srebrna!

Fantastične izabranice selektora Zorana Terzića odigrale su sjajan turnir, ali su u finalu "naletele" na iskusnijeg protivnika koji je uspeo da pobedu u psihološkom ratu, a samim tim i onom na na terenu.


Na licima naših devojaka se nakon poraza od Kine (3:1 moglo videti blago razočaranje, što je sasvim normalno, a kako vreme bude prolazilo to će postati jedan široki osmeh. Već je to počelo da se iscrtava izlaskom na tron na kome su stajale uz sjajne Kineskinje i Amerikanke.

Jedna od onih koja je često "dizala" ekipu maestralnim poenima na mreži, ali i servisima, Milena Rašić na kraju meča je za kamere RTS-a govorila o svojim utiscima iz finala.

"Čestitam Kini, dosta bolje su odigrale današnji meč nego našu prethodnu utakmicu. Nije se moglo, mi smo možda mogle u nekim trenucima da bolje odigramo... Pomešana su osećanja, tužna sam jer smo mogli da osvojimo zlato, a srećna jer smo uradile mnogo. Osvojile smo srebro i zahvalila bih im se na ovom osećaju", poručila je ova devojka iz Prištine.


Malo je falilo da gledamo peti set.

"Uspele smo da se vratimo, ali ne na vreme nažalost. Ne treba tugovati, jeste da je mnogo bolje pobediti u meču za 3. mesto nego izgubiti za prvo, ali srećne smo što imamo medalju Olimpijskih igara", kazala je naša Milena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC