• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doček za heroje - na starom mestu!

Autor mondo.rs

Srpski olimpijci vraćaju se iz Brazila. Dočekajmo ih i pozdravimo!

 Doček za heroje - na starom mestu! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zaključno sa dodelom medalja košarkašima, stavljena je tačka na Olimpijske igre u Riju!

Našim "orlovima" su posle finala protiv SAD dodeljene srebrne medalje, čime je zaokružen najveći olimpijski uspeh srpske košarke u poslednjih 20 godina.

Tokom finala, izabranici Aleksandra Đorđevića imali su podršku košarkašica sa tribina, a kompletna srpska delegacija oprostiće se od Igara na svečanom zatvaranju koje počinje sat posle ponoći. Barjaktarka će biti osvajačica srebra u taekvondou, Tijana Bogdanović.

Srpske heroine i heroji, na čelu sa poslednjim osvajačima medalja - vaterpolistima, košarkašicama i košarkašima, posle prospavane noći krenuće za Srbiju, a RTS je javio da će doček biti priređen u utorak.

"Sigurno će biti dočeka. Tradicija Beograda je da dočekuje šampione sa velikih takmičenja. Spremni smo da sačekamo olipmijce, tu im je i mesto", rekao je gradski menadžer Goran Vesić i najavio da će termin biti dogovoren u razgovoru sa ministrom sporta Vanjom Udovičićem, koji je u Riju.

Dakle, planirajte slavlje na istom mestu - platou ispred čuvenog balkona, koji bi mogao da bude i premali za sve koje su nas obradovali u Brazilu.

Utorak, staro mesto - iz najlepšeg razloga!

Podsetimo, medalje za našu zemlju osvojili su Davor Štefanek (zlato), Tijana Bogdanović (srebro), Marko Tomićević i Milenko Zorić (srebro), Ivana Španović (bronza), košarkašice, vaterpolisti, odbojkašice i košarkaši!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Doček

Sramota je da toliku podršku imaju u Republici Srpskoj, i to ne samo kad pobjeđuju nego i kad gube, a oni nikada nisu došli na doček na Trg Krajine. E to bi bio doček.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC