• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski olimpijci uskoro stižu, bina je spremna!

Autor mondo.rs

Zbog kvara na avionu, srpski zlatni, srebrni i bronzani sportisti sleteće između 15 i 16 časova, kada bi trebalo da počne i konferencija za medije na Aerodromu "Nikola Tesla".

 Srpski olimpijci uskoro stižu, bina je spremna! Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Kasne, ali ipak stižu na vreme!

Srpski olimpijci krenuli su zbog kvara na avionu posle tri sata čekanja na aerodromu u Dubaiju i njihov dolazak u Srbiju očekuje se oko 15 sati.

Let za Beograd iz Dubaija bio je planiran u 7:10, ali je odložen iz tehničkih razloga, za 10.10 sati. Umesto oko 13 sati, srpska ekspedicija u Srbiju stići će između 15 i 16 sati po našem vremenu.

Do sada je bila tradicija da, odmah po sletanju, bude održana i konferencija za medije koju je po pravilu prenosio RTS, povremeno i Studio B. Pretpostavka je da će tako biti i ovaj put.

Da srpski sportisti ne pamte po lošem boravak na aerodromu u Dubaju pobrinuli su se naši sunarodnici u tom gradu, pošto su priredili iznenadni doček.
Večeras od 19 sati zakazan je doček u Beogradu ispred Doma Narodne skupštine.

"Sve je spremno za večerašnji doček olimpijaca ispred Doma Narodne skupštine i, s obzirom na istorijski rezultat koji su ostvarili, očekuje se rekordan broj posetilaca koji će ih pozdraviti", izjavio je predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević.

Kako je saopštila informativna služba Beograda, Nikodijević je na RTS-u rekao da oko 19 sati počinje muzički deo programa, a da se dolazak sportista očekuje oko 20 sati.

"Ceremonija izlaska sprtista na binu će trajati dugo s obzirom na to da treba pozdraviti oko stotinu ljudi, pripremite se na puno aplauza, puno pesme i radosti, baš onako kako su i oni nama doneli sreću i radost za vreme Olimpijskih igara", rekao je predsednik Skupštine grada.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC