• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napad u Zagrebu - Partizan se ograđuje od trenera!

Autor mondo.rs

Vaterpolo klub Partizan ogradio se danas od izjave koordinatora mladih selekcija Zorana Bratuše povodom incidenta u Zagrebu! "Nema malih i velikih batina, svaki napad na sportiste je užasan", kaže predsednik Partizana.

 Napad u Zagrebu - Partizan se ograđuje od trenera! Izvor: MN PRESS
Aleksandar Šoštar
Izvor: MN PRESS



Partizan se ogradio od svog trenera koji je vodio klince u Zagreb!

Dan nakon što je koordinator mlađih selekcija kluba Zoran Bratuša održao konferenciju za novinare na kojoj je ispričao svoju verziju nemilog događaja iz Zagreba kada su napadnuti mladi vaterpolisti Partizana, od njegove izjave se ogradio prvi čovek kluba Aleksandar Šoštar!

"Vaterpolo klub Partizan se ograđuje od nekih stavova koje je izneo koordinator mlađih selekcija prof. Bratuša. Pre svega u delu minimalizacije onoga što se desilo, jer je svaki napad na sportiste, bili maloletni ili punoletni, više nego užasan čin. Sigurno ne edukativan jer ne postoje 'male batine' i 'velike batine'", istakao je Šoštar u pisanoj izjavi.

Takođe, predsednik Partizana se ne slaže ni sa izjavom Bratuše da je to "moglo da se dogodi bilo gde".

"Sigurno ne možemo da prihvatimo poistovećivanje Beograda i Zagreba kada su u pitanju lična bezbednost sportista jer u Beogradu se takve stvari ne događaju, pogotovo ne nad mladim sportistima! Klub će u narednim danima preduzeti sve neophodne radnje da se utvrdi da li je bilo i bezbednosnih propusta u radu odgovornih za tu selekciju igrača. Mi sigurno nećemo stati i u saradnji sa našom državom tražićemo da se dođe do pune istine i da se odgovorni kazne!", naglasio je Šoštar, dodajući da se klub o ovome više neće oglašavati dok nadležni organi ne utvrde istinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC