• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skočibušić: Rukometni savez BiH mora da živi

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Rukometni savez Bosne i Hercegovine našao se u velikim problemima, ali nakon današnje sjednice Izvršnog odbora u Banjaluci, po mnogima istorijske, sve bi trebalo da krene na bolje.

 Petar Skočibušić: Rukometni savez BiH mora da živi Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Predstavnici tri strane dogovorili su da će budući Rukometni savez BiH činiti Rukometni savez Republike Srpske i Rukometni savez Federacije BiH, koji tek treba da bude formiran, a činiće ga Kantonalni savezi i Rukometni savez Herceg-Bosne.

Na sjednici IO ispred hrvatske komponente bio je prisutan Petar Skočibušić, koji je istakao zadovoljstvo urađenim na prvoj sjednici u Mostaru, te današnjoj u gradu na Vrbasu.

"Zaključci koji su doneseni u Mostaru danas su pretvoreni u odluke. Izvršni odbor donio je odluku koja nas sve veseli. Sve ovo što smo uspjeli da uradimo bazira se na poštivanju i uvažavanju jednih i drugih, bez omalovažavanja i bez zakulisnih igara. Prva stavka, koja glasi da se sve radi na paritetu, na rotaciji i konsensuzu, je najvažnija", jasan je Skočibušić.

On je istakao da jedva čeka da se krene sa konkretnim radnjama na formiranju Federalnog saveza.

"Svi predstavnici klubova Rukometnog saveza Herceg-Bosne, zajedno sa članovima IO, upoznati su s tim i s veseljem ulazimo u ovu priču. Rukometni savez BiH je živo tijelo, koje mora živjeti i vjerujem da ćemo sve ovo pretočiti u djelo", poručio je Skočibušić.

Kako su naglasili na sjednici u Banjaluci, do kraja februara trebalo bi da bude formiran Rukometni savez Federacije BiH, nakon čega bi mogla da bude održana sjednica Skupštine novog Rukometnog saveza BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC