• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurković: Problema ima, ali nismo opterećeni njima

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Seriju pobjeda u Premijer ligi BiH, rukometaši Borca m:tel pokušaće da nastave u petak pred svojim navijačima (20 časova). U "Borik" stiže sarajevska Bosna.

 RK Borac m:tel RK Bosna najava 19. kolo Premijer lige BiH Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac m:tel u seriji je od četiri prvenstvene pobjede, a niz strijumfa crveno-plavi pokušaće da produže u petak, kada u "Borik" stiže sarajevska Bosna.

"Problema imamo, ali nismo opterećeni njima i raspoloženje je na visokom nivou", rekao je trener Borca m:tel Ratko Đurković na početku konferencije za medije uoči derbija sa Sarajlijama.

Crnogorski stručnjak ne može da računa na suspendovanog pivota Đorđa Ćelića, dok se Elis Memić još oporavlja od povrede.

"Osuđeni smo da se u drugom dijelu sezone nosimo sa problemima, tako da ni sutra nećemo biti kompletni. Ćelić neće moći nastupiti zbog plavog kartona iz posljednje utakmice u Goraždu, dok Memić još nije u pogonu. Imaćemo manjak igrača u odbrambenoj formaciji, u rotaciji, jer Ćelić prvi put ove sezone neće moći da igra. Ipak, to je motiv više da svi daju 200 odsto i samo tako moći ćemo da nadoknadimo njegov izostanak", naglasio je Đurković.

Zuhdija Korkarić nedavno se vratio na kormilo "studenata", a od njegovog povratka Bosna je zabilježila pobjedu protiv Zrinjskog, te poraz od lidera Vogošće.

NAVIJAČI

Đurković je pozvao navijače da ponovo ispune banjalučki "hram sporta" i pomognu njegovim izabranicima da slave peti puz u nizu u Premijer ligi BiH. "Najvažnije je da mi budemo pravi i da pred našom publikom dođemo do pobjede. Pozivam navijače da nas još jednom podrže, ner nam je neophodna njihova podrška kako bismo stigli do nova tri boda."

"Sa optimizmom dočekujemo utakmicu s Bosnom. Oni su ponovo promijenili trenera, a iznenadila me njihova lagana pobjeda protiv Zrinjskog. Ipak, ranije su neočekivano gubili neke utakmice u gostima i te promjene trenera očigledno utiču na oscilacije u njihovoj formi. Nisu ekipa za potcijeniti", prokomentarisao je trener Banjalučana igre sutrašnjeg rivala.

Iskusni Dejan Unčanin takođe je uvjeren u trijumf crveno-plavih.

"Nakon zdravstvenih problema, osjećam se sve bolje. Bosnu nismo pretjerano analizirali, znamo da su neugodni u kontrama, ali ako mi budemo pravi i pristupimo ozbiljno meču, pobjeda neće doći u pitanje. Razmišljamo samo o tri boda", rekao je desni bek Borca m:tel.

Derbi susret 19. kola Premijer lige BiH u "Boriku" počinje u 20. časova.

PREMIJER LIGA BIH - 19. KOLO:

Čelik - Derventa
Zrinjski - Krivaja
Maglaj - Goražde
Borac m:tel - Bosna
Vogošća - Sloga
Krajina - Prijedor
Slobodna ekipa: Konjuh

TABELA: Vogošća 46, Borac m:tel 39, Zrinjski 31, Derventa 31, Konjuh 28, Bosna 25, Goražde 22, Maglaj 21, Sloga 21, Krivaja 19, Čelik 15, Prijedor 13, Krajina 9.

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Idemo Borac!!!

SAMO DA NE BUDE MINUSA

Samo da ne bude ledena dvorana...

Borac

@SAMO DA NE BUDE MINUSA bolje da takvi kao Vi i ne dolaze veceras... baksuzni ste, a i da se ne prehladite!!!

Dovla

@SAMO DA NE BUDE MINUSA Brankovic je najbolji direktor !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC