• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković - Tim (15.30)

Autor mondo.rs

Drugi teniser sveta popodne će igrati za plasman u polufinale Rolan Garosa.

Novak Đoković (2) pokušaće u utorak da zadrži stoprocentan učinak u duelima sa Austrijancem Dominikom Timom (7), protiv koga u međusobnom skoru vodi 5:0.

Svih pet mečeva odigrali su na masters ili grend slem turnirima, a zanimljivo je da se na pariskoj šljaci sastaju drugu godinu zaredom.

U polufinalu 2016. bilo je 6:2, 6:1, 6:4 za zahuktalog Đokovića, koji poslednjih meseci uglavnom ne blista, ali je nedavno u Rimu deklasirao Tima rezultatom 6:1, 6:0, što mu je daleko najubedljivija pobeda u 2017.

"Timu je šljaka omiljena podloga, ali potrudiću se da mu nametnem svoj ritam igre. Siguran sam da će biti izuzetno motivisan, da će ući agresivno, kako bi uspeo da zabeleži prvu pobedu protiv mene na velikom turniru. Očekivaću njegovu najbolju igru", rekao je Đoković u nedelju.

On je u nastojanju da odbrani trofej za sada bio bolji od Španca Granoljersa (3:0), Portugalca Souse (3:0), Argentinca Švarcmana (3:2) i Španca Ramosa (3:0).

Ovog puta igraće na stadionu "Suzan Lenglan", nakon četvrtfinala teniserki Voznijacki - Ostapenko, koje počinje u 14 časova. Ako želite i u prilici ste da pratite Novakov meč, budite kraj TV-a (ili uz MONDO) već oko 15.30.

U isto vreme na centralnom terenu "Filip Šatrije" odmeriće snage Nadal i Karenjo Busta, a u sredu su na programu dueli Marej - Nišikori i Vavrinka - Čilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC