• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković - Tim odloženo za sredu zbog kiše!

Autor mondo.rs

Novak Đoković u četvrtfinalu Rolan Garosa igraće protiv sedmog igrača sveta Dominika Tima, ali ne danas, kako je najavljeno, već u sredu. Program u Parizu poremetila je kiša

Novak Đoković i Dominik Tim, odnosno Rafael Nadal i Pablo Karenjo Busta umesto u utorak popodne sastaće se u četvrtfinalu Rolan Garosa u sredu pre podne!

Program na Rolan Garosu desetog dana takmičenja poremetila je kiša u Parizu. Organizatori turnira nekoliko puta su odlagali mečeve muškog četvrtfinala, koji su prema rasporedu bili najavljeni za oko 15.30 časova, nakon što je pljusak počeo da pada 15 minuta pre toga.

Posle trosatnog prekida konačno je potvrđeno da će četvrtfinalni dueli i definitivno biti odigrani u sredu.

U trenutku prekida na terenu su igrani mečevi u ženskoj konkurenciji. Na stadionu Suzan Lenglen igrale su Ostapenko - Voznijacki (4:6, 5:2), dok je na Filip Šatrijeu u toku bio meč Mladenović - Baščinski (4:6, 1:1). Prema najavi organizatora one bi treblo do kraja dana da okončaju te duele.

Branilac trofeja u Parizu Novak Đoković igraće u četvrtfinalu sa Dominikom Timom. Austrijanac, koji je na Rolan Garos stigao kao sedmi igrač sveta, nikada nije slavio protiv srpskog asa.

Srpski i asutrijski igrač do sada su odigrali pet mečeva, Austrijanac je osvojio samo jedan set. Poslednji duel igrali su nedavno u polufinalu mastersa u Rimu, kada je Đoković slavio sa ubedljivih 6:1, 6:0.

"Timu je šljaka omiljena podloga, ali potrudiću se da mu nametnem svoj ritam igre. Siguran sam da će biti izuzetno motivisan, da će ući agresivno, kako bi uspeo da zabeleži prvu pobedu protiv mene na velikom turniru. Očekivaću njegovu najbolju igru", rekao je Đoković u nedelju.

Na putu ka odbrani trofeja u Parizu, pre duela sa Timom Đoković je pobedio Španca Marsela Granoljersa (3:0), Portugalca Žoaoa Sousu (3:0), Argentinca Dijega Švarcmana (3:2) i Španca Alberta Ramosa Vinolasa (3:0).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC