• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka hrvatskih navijača (VIDEO)

Autor mondo.rs

U Supetru na Braču grupa navijača žestoko izvređala najtrofejniju hrvatsku sportistkinju. Policija uhapsila pet osoba

Janica Kostelić žestoko je izveđana tokom posete Braču. Najtrofejnija hrvatska sportistkinja, bivša skijašica, a sada državni sekretar za sport, dočekana je psovkama u Supetru.

Budući da je nekoliko puta snimljena u društvu Zdravka Mamića, navijači veruju da je u veoma bliskim odnosima sa njim, kao i sa Davorom Šukerom, predsednikom Hrvatskog nogometnog saveza, i da je odgovorna što se Zakon o sportu ne sprovodi kako treba.

Janica je bila vidno uznemirena zbog "dočeka" koji su joj priredili na Braču.

"Verujem da se tu radi samo o skupini pojedinaca, ali je za mene ovo bilo jako neugodno iskustvo. Tužna sam što ne mogu sigurno da se krećem po svojoj domovini", izjavila je hrvatskim medijima Janica Kostelić.

Vlada Hrvatske oštro je osudila vređanje Janice Kostelić. U saopštenju se navodi da uvrede koje su joj upućene "izraz nepoštioanja i prema njenim sportskim uspesima, ali i njenoj aktuelnoj dužnosti, uprkos naporima koje čini u upostavljanju pozitivnih trendova u hrvatskom sportu".

Splitska policija munjevito je reagovala i uhapsila pet osoba iz grupe koja je vređala bivšu hrvatsku skijašicu. Policija je saopštila da je "više osoba narušavalo javni red i mir na trajektu koji je plovio na relaciji Split-Supetar, zbog čega je uhapšeno pet osoba nad kojim se sprovodi kriminalističko istraživanje".

Janica Kostelić (35) je u skijanju za Hrvatsku osvojila četiri olimpijske zlatne medalje i dve srebrne, dok je na svetskim šampionatima osvojila pet najsjajnijih odličja.

To je drugi incident na Braču u samo nekoliko dana. Pre skandaloznog vređanja Janice Kostelić, na istom ostrvu je u sredu uveče napadnut Zdravko Mamić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC