• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlići" u Jagodini, Milinković Savić u Beogradu?

Autori mondo.ba Autori mondo.me

Mlada reprezentacije Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo bez iznenada suspendovanog prvog golmana.

 Mlada reprezentacije Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače do 21 godine u 18 časova u Jagodini, utakmicom protiv Gibraltara, počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2019. u Italiji.

Novi selektor "orlića", Goran Đorović, iznenada je našio na problem, koji je rešio da "saseče u korenu" rigoroznom kaznom. List "Politika" piše da je zbog kašnjenja na doručak, prvi golman mlade reprezentacije, Vanja Milinković Savić, umesto da putuje sa saigračima u Jagodinu, ostao po kazni u Beogradu.

Izvor: MN PRESS



Umesto njega, šansu među stativama dobiće Boris Radunović iz Salernitane, koji će posle Đorovićeve odluke biti i jedini golman naše reprezentacije u ovoj utakmici, pošto je Miloš Ostojić iz subotičkog Spartaka povređen.

Srećom, protivnik je takav da bi verovatno i neko od igrača mogao na gol...

Uz povređenog Ostojića i suspendovanog Milinković Savića, selektor neće moći da računa i na Milana Gajića, koji se povredio tokom treninga.

"Žao mi je zbog povrede Gajića. Imali smo sreću da nije došlo do preloma. U klizećem startu mu je ostala ruka, što se odbrambenim igračima često dešava, to je njihov deo posla. Radi se o izuzetnom momku i igraču. Planiran je da igra od starta... Nadam se da će se što pre oporaviti i nastaviti da radi u Bordou na istom nivou kao do sada. Računam na njega za dalje akcije", izjavio je Đorović za Sportski žurnal.

Srbija će se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo takmičiti u Grupi 7 protiv Jermenije, Austrije, Rusije, Makedonije i Gibraltara. Trenutno stanje na tabeli je: Jermenija (2 utakmice), 4 boda, Austrija (1) 3, Rusija (1) 1, Srbija (0) 0, Makedonija (0) 0, Gibraltar (2) 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC