• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bezbradica: Potcijenili smo Izraelce

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel doživjeli su poraz na svom terenu od izraleskog Hapoel Rišona, a do kraja priprema očekuje ih kontrolni meč protiv beogradskog Partizana.

 Nemanja Bezbradica nakon poraza od Hapoel Rišona: Potcijenili smo Izraelce Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometaši aktuelnog šampiona BiH Borca m:tel ulaze u finiš priprema pred start sezone u Premijer ligi BiH (15. septembra), a četa Bojana Unčanina tokom vikenda odigrala je prijateljski meč u "Boriku" protiv izraleskog Hapoel Rišona, u kojem je poražena 22:28.

Najefikasniji u redovima "crveno-plavih" bio je Vladan Đurđević sa devet pogodaka, dok je četiri postigao Nemanja Bezbradica, dok u sastavu nije bilo povrijeđenih Armina Marića, Srđana Mijatovića i Marka Komnenovića.

"Ušli smo lagano u meč, pomalo ih i potcijenili. Igrali smo jako loše u odbrani, prvi ja, pa onda i ostali i to je razlog poraza. Nisu kvalitetniji od nas, mislim da smo bolja ekipa i kada bismo ponovo igrali, siguran sam da bismo ih dobili. Dozvolili smo im da nas pobijede na našem terenu, u prvom poluvremenu primili smo 15 golova, što nikako nije dobro. Nedostajali su nam odsutni igrači, ali svakako smo morali bolje", rekao je Bezbradica za "Glas Srpske".

Banjalučani će u prvom kolu novog prvenstva biti slobodni, tako da će meč protiv beogradskog Partizana, koji bi trebalo da bude odigran u subotu, 9. septembra, iskoristiti da se maksimalno pripreme za novi šampionat, u kojem će braniti titulu osvojenu prošle godine.

"Moramo pobijediti Partizan, iako se radi o prijateljskom susretu. Pobjeda nam je izuzetno važna za samopouzdanje, kako bismo pozitivno dočekali početak sezone. Pozvao bih publiku da nas podrži i napuni 'Borik'. Ići ćemo na glavu da dobijemo taj meč", poručio je Bezbradica, koji se ovog ljeta vratio u redove "Velikana iz Godspodske".

REZULTATI BORCA M:TEL TOKOM PRIPREMA:

Borac m:tel - Crvena zvezda 27:26
Vidovec - Borac m:tel 28:26
Sloga Doboj - Borac m:tel 24:37
Borac m:tel - Tatran Prešov 22:28
Borac m:tel - Vintertur 19:30
Borac m:tel - St. Peterburg 26:28
Borac m:tel - Hapoel Rišon 22:28

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC