• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAVO, MAJSTORE: Filip u finalu Pariza!

Autor mondo.rs

Senzacija u Parizu - Filip Krajinović, kvalifikant, plasirao se u finale mastersa u Parizu!

San je postao realnost!

Filip Krajinović, od ponedeljka član kluba "Top 50" ostvario je u Francuskoj rezultat karijere i plasirao se u finale poslednjeg mastersa u sezoni!

Rođeni Somborac savladao je u polufinalu Amerikanca Džona Iznera i posle preokreta u taj-brejku pao na teren i zaplakao. Sve što je uradio od početka karijere isplatilo se ove subote!

KRAJINOVIĆ - IZNER 2:1 (6:4, 6:7, 7:6)



Filipov rival u finalu biće pobednik meča Žilijen Beneto - Džek Sok. Ako bude slavio i u tom duelu, Kraijnović će od ponedeljka biti i među najboljih 30 igrača sveta!

Na masters u "Grad svetlosti" Krajinović je stigao kvalifikant i 77. igrač sveta. I to dovoljno govori o njegovom podvigu u Francuskoj, koji je jedna od najlepših priča ove teniske sezone!

Redom, Filip je u Parizu pobeđivao Gvida Pelju, Lasla Đerea, Juičija Sugitu, Sema Kverija, Nikolasa Maua, a u četvrtfinalu mu je Rafael Nadal predao meč zbog povrede.



Krajinović je osvojio prvi set zahvaljujući brejku u petom gemu. U drugom nije bilo brejka pa je rešen u taj-brejku, koji je Izner dobio sa 7:2, a taj deo meča obeležila je i duga pauza zbog ukazivanja pomoći jednom gledaocu.

Takođe, teniseri nisu napravili nijedan brejk ni u trećem setu, pa je meč odlučen posle taj-brejka, koji je srpski igrač posle velike borbe dobio sa 7:5.

Iako je Izner imao 29 as udaraca, Krajinović je uspeo da "uhvati" njegove servise u taj-brejku trećeg seta i prvi put se plasira u finale mastersa.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Bravo Fićo. A sad idemo uzeti i titulu. Velika borba i zaslužena pobjeda.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC