• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Propale mu karte za Arsenal, ali je zaradio večeru

Autor mondo.rs

Trideset treći teniser sveta podvukao crtu ispod sjajnog finiša sezone, u koji priznaje da ni sam nije verovao, ali da jeste njegov trener.

Mnogo toga ispričao je Filip Krajinović nakon što je napravio jedan od najvećih podviga ove sezone na ATP turu, plasiravši se kroz kvalifikacije u finale pariskog mastersa.

Ipak, nešto je ostavio za druženje sa novinarima, koje mu je upriličio Teniski klub Đukić, mesto na kome je prevazilazio teške povrede i krize u karijeri i koje nije zaboravio ni sada, kada je došao do 33. mesta svetske rang liste.

Dobro raspoloženi Somborac pojavio se u društvu Nine Radulović i ispričao da su mu propale već kupljene ulaznice za utakmicu Arsenal - Crvena zvezda iz jednog jedinog razloga: zato što je trener verovao u njega.

"Da, tačno je da sam kupio karte i hteo da idem u London, ali mi je Peca rekao 'Čoveče, šta to radiš, imaš turnir u Parizu'. Odgovorio sam mu da ne znam u čemu je problem, jer nikad u životu nisam prošao prvo kolo i da ću uspeti sve da stignem. On me je urazumio i hvala mu na tome. On je verovao, a ja nisam", rekao je Krajinović.

Nina i Filip

A post shared by MONDO (@mondoportal) on



On je dodao da je pored odlaska na fudbalski meč morao da otkaže još jednu stvar.

"Već sam društvu u Somboru zakazao čast za to što sam se vratio u prvih 100, ali sam i to morao da otkažem, jer sam u Parizu ostao duže nego što sam mogao da pomislim. Ali, dobro, napraviću žurku sad kao 33. na svetu. Nije loše ispalo".

Krajinović je ispričao i da je pobedama u "Bersiju" zaradio i za večeru.

"Čuo sam se sa svim kolegama iz reprezentacije. Svi su mi čestitali. Sa Ducijem imam dogovor od ranije, da ko završi sezonu lošije plasiran - plaća večeru. Kad je to čuo Viktor, rekao je da će i on da se uključi, verovatno je mislio da ću morati da platim ja njemu. Eto, sad sam zaradio dve, mada sam rekao Viktoru da se prijavi za neke 'čelindžere', pa možda još uspe da me prestigne".

Drugi srpski teniser govorio je i o meču sa Nadalom koji se nije dogodio, kako je nameravao da igra, zašto ga je u finalu sa Džekom Sokom izdao bekhend i kakva je uloga Novaka Đokovića u njegovom i životu ostalih mladih tenisera.

Tom prilikom je 25-godišnji Krajinović želeo da demantuje informacije koje su se u srpskoj štampi pojavile, verovatno usled nemuštog prevoda sa francuskog, da mu je Novak poklonio stan u Beogradu.

"Novak je moj heroj i beskrajno mu hvala na svemu što je uradio i radi za mene. Ali, nije tačno da mi je poklonio stan".

Zabuna je nastala zbog intervjua koji je francuskim medijima dao trener Petar Popović, koji je rekao da je Đoković ustupio Krajinoviću svoj stan, kako se ovaj ne bi izlagao trošku plaćanja kirije.

Čekajući Fiću... uskoro razgovor s njim na našem portalu.

A post shared by MONDO (@mondoportal) on

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC