• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Njemice su jake, ali je Srbija jača"

Autor mondo.rs

Pred prvu ozbiljnu bitku na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, Marija Obradović analizira Njemačku i smatra da je Srbija bolja u ovom trenutku.

 Marija Obradović pred duel Srbija Njemačka na SP Izvor: MN PRESS

Marija Obradović je jedina srpska reprezentativka koja igra u Bundesligi. Lijevi bek njemačkog Mecingena dobro je upoznata sa kvalitetom njemačke selekcije, narednog protivnika Srbije na Svjetskom prvenstvu.

Poslije laganih pobeda protiv Kine i Kameruna slijedi prvi jači duel za Srbiju na Mundijalu. Protivnik je domaćin turnira i selekcija koja poslije dva kola, takođe, ima maksimalan učinak.

"Odbrana je definitivno najbolji dio njemačkog tima", tvrdi Obradović za portal "Balkan-handball".

"Tu su najstabilnije. Fizički su jake, stabilne u fazi odbrane. Vođa im je moja saigračica iz Mecingena, Ana Lorper, koja je već dugi niz godina tu, iskusna je i važna za atmosferu. Benke je, takođe, veoma dobar pivotmen u napadu i odbrani", ističe srpska rukometašica.

Obradović hvali i njemački tim u cjelini, ali vjeruje da će "orlice" i ovu prepreku preći i nastaviti pohod ka osmini finala.

"Poštujem njihove igračice, ima ih dosta kvalitetnih, ali vjerujem da smo bolje. Ozbiljno su se spremale za ovo prvenstvo. Tokom sezone su imale okupljanja od po tri-četiri dana, ništa nisu prepuštale slučaju. Žele da poslije 10 godina ponovo dođu do medalje na Svjetskim prvenstvima, spominju i zlato. Prirodna je to želja pred domaćom publikom. Međutim, imamo više kvalitetnih bekova od njih, uz povratak Lekić, to će biti još bolje. Lijepo je biti dio reprezentcije, a vjerujem da će biti još ljepše kada nastavimo seriju pobjeda", podvukla je Marija Obradović.

Srbija i Njemačka igraju meč 3. kola Grupe D u Lajpcigu. Utakmica počinje u 18 sati. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC