• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Borcu m:tel optimisti: Mi se pitamo

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Posljednji takmičarski meč u 2017. godini rukometaši Borca m:tel odigraće u srijedu od 19 časova u Derventi protiv istoimenog premijerligaša, u okviru 13. kola bh. elite.

 RK Derventa RK Borac m:tel najava Premijer liga BiH 13. kolo Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac m:tel 2017. godinu završava gostovanjem Derventi, u 13. kolu Premijer lige BiH.

Banjalučki rukometaši u srijedu od 19 časova odigraće posljednji takmičarski meč u ovoj godini, a svi u taboru "Velikana iz Gospodske ulice" vjeruju da će polusezona biti okončana trijumfom.

Golman "crveno-plavih" Slađan Subotić vjeruje da Borac m:tel u Derventi, protiv njegove nekadašnje ekipe, može doći do bodova.

"Za mene je ovo specifična utakmica, jer igram protiv svog nekadašnjeg kluba. Derventa je ekipa sa par iskusnih pojedinaca, uigran tim koji je već dugo godina na okupu, sa dobrim trenerom. Ali, na nama je sve. Ako budemo pravi, ispoštujemo dogovor iz svlačionice i budemo imali pravi pristup, vjerujem da ćemo na zasluženi odmor otići s pozitivnim rezultatom", poručio je čuvar mreže Borca m:tel.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Za razliku od prethodnih sezona, kada je Derventa znala da iznenadi Banjalučane, Borac m:tel u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit.

"Derventa je u maloj rezultatskoj krizi, zbog čega će za nas biti još teža utakmica. Imaće motiv više, moraće da se 'čupaju' na ovom meču, kako bi spasili ovu polusezonu. Ali, ponavljam, sve ne na nama, mi se pitamo", optimista je Subotić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sportski direktor Mirko Mikić još jednom se zahvalio svima na podršci u duelu sa Goraždom (32:29), te onima koji su se odazvali u humanitarnoj akciji.

"Hvala svima koji su pomogli da atmosfera na utakmici bude sjajna. Utakmica je imala humanitarni karakter, uspjeli smo uraditi lijepu stvar i drago mi je da su ljudi prepoznali naš rad. Skupili smo veliki broj paketića za djecu u Banjaluci i Goraždu koja nisu u mogućnosti da uživaju u novogodišnjim čarima. RK Borac m:tel će nastaviti sa sličnim akcijama i vjerujem da ova nije posljednja", poručio je Mikić.

Trener Bojan Unčanin na utakmici u Derventi neće moći računati na Deana Šešića, koji je povrijedio mišić i moraće na jednomjesečnu pauzu.

"Šešić je doživio rupturu mišića zadnje lože i čeka ga pauza od mjesec dana. Na sve probleme nadovezala se i njegova povreda. U prvom dijelu sezone zaista nismo imali sreće zdravstvenim biltenom. Bilo je tu mnogo, mnogo ozbiljnih povreda. Dugo sam u Borcu i ne pamtim da su se ovakve stvari dešavale", naglasio je Mikić.

Eventualnim trijumfom, Borac m:tel zimsku pauzu dočekao bi sa istim brojem bodova kao trenutno prvoplasirani Izviđač, s obzirom da su Ljubušaci slobodni u posljednjem kolu.

Priliku za jesenju titulu ima Vogošća, koja bi sa tri boda u Doboju protiv Sloge polusezonu okončala na liderskoj poziciji.

PREMIJER LIGA BIH - 13. KOLO:

Bosna (V) - Kakanj
Konjuh - Slavija
Sloga - Vogošća
Bosna (S) - Zrinjski
Goražde - Maglaj
Derventa - Borac m:tel
Slobodan: Izviđač

TABELA: Izviđač (+1) 30, Vogošća 28, Borac m:tel 27, Zrinjski 21, Konjuh 18, Maglaj 18, Sloga 16, Bosna (V) 13, Derventa 11, Goražde 10, Slavija 9, Kakanj 7, Bosna (S) 4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC