• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Janković ponovo u Borcu? Nije nemoguće...

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U Borcu m:tel već razmišljaju o pojačanjima za drugi dio sezone. Jedan od igrača koji bi mogao ponovo da obuče crveno-plavi dres je Stefan Janković.

 Stefan Janković vraća se u RK Borac m:tel Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Veliki broj povreda koji je pratio rukometaše RK Borca m:tel primorao je upravi banjalučkog premijerligaša da razmišlja o igračkim pojačanjima za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Finiš jesenjeg dijela prvenstva se bliži, "crveno-plavim" ostao je meč u Derventi (srijeda, 19 časova), nakon čega će na zimsku pauzu.

Već sada, u Upravi kluba razmišljaju o pojačanjima.

"Sa ljudima iz Uprave moraćemo sjesti i porazgovarati kakve su nam finansijske mogućnosti. Zbog velikih problema sa povrijeđenim igračima, vjerovatno ćemo ići u smjeru dovođenja jednog ili dva igrača. Ali, rano je još o svemu pričati", rekao je sportski direktor Banjalučana Mirko Mikić.

Jedan od igrača koji bi mogao pojačati redove Banjalučana je Stefan Janković, 25-godišnji srednji bek, povremeni reprezentativac BiH, koji je nedavno raskinuo ugovor sa Tatranom iz Prešova i slobodan je igrač.

"Stefan je naš bivši igrač, Borčevo dijete i što se mene tiče ništa nije isključeno. Ipak, nije bilo nikakve priče niti smo s njim razgovarali. Došao je iz inostrantstva, trenutno nema klub, a pretpostavljam da nije ni jeftin. Moramo vidjeti i sa trenerom da li on ženi Jankovića u sastavu, odnosno da li mu je u rosteru potreban takav igrač", zaključio je Mikić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

forumas

nemoguca misija

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC