• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji na svijetu završio sezonu

Autor mondo.rs

Poznati hrvatski vaterpolista suočen je sa ozbiljnim problemom, zbog kojeg neće igrati bar do ljeta, a moguće i duže od toga.

 Sandro Sukno završio karijeru Izvor: MN PRESS
Duško Pijetlović i Sandro Sukno
Izvor: MN PRESS

Ove godine je pobijedio Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, potom je podjednako tijesno pobijedio Andriju Prlainovića u izboru za najboljeg vaterpolistu svijeta, ali sva rivalstva u ovom trenutku odlaze u drugi plan.

Hrvat Sandro Sukno (27) zvanično je zbog zdravstvenih problema završio sezonu 2017/18, a neizvjesno je i to da li će ponovo igrati profesionalno.

Pro Reko, za koji rođeni Dubrovčanin nastupa, oglasio se tim povodom zvaničnim saopštenjem i izjavom predsjednika kluba Mauricija Feluga.

"Iz ljudskog ugla, biće to veoma bolno odsustvo, ali čuvanje zdravlja naših sportista ostaje najveći prioritet ovog kluba. I u ovom slučaju to je najvažnije... Odricanje od jednog od najboljih igrača na svijetu je teško breme pred nastavak sezone i u Italiji i u Evropi, ali kao što je uvijek i bilo, Pro Reko će reagovati i potruditi se da zadrži nivo igre i rezultata koji su napravili ovaj klub legendarnim u vaterpolu", izjavio je on.

Sukno u Pro Reku igra pod komandom srpskog trenera Vladimira Vujasinovića, a saigrači su mu srpski reprezentativci Filip Filipović i Dušan Mandić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC