• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković ne igra ni u Dohi

Autor mondo.rs

"Kada budem bio 100 odsto spreman, vraćam se turnirima", rekao srpski teniser pošto je saopštio da će otkazati učešće u Dohi.

Pompezno je Novak Đoković najavio povratak na teren u petak. Mnogi su i požurili u Abu Dabi da bi vidjeli na djelu najboljeg srpskog tenisera, a nekada svjetskog broja jedan.

Međutim, nekoliko sati prije nego što je Novak trebalo da nastupi na egzebiciji uslijedila je vijest da se povlači, jer je osjetio bol u laktu.

Nažalost, još nije spreman!

Za navijače srpskog igrača stižu nove razočaravajuće vijesti. Novak Đoković prinuđen je da odustane i od turnira u Dohi, koji zvanično počinje prvog januara.

"Situacija sa laktom, nažalost, nije se promijenila u odnosu na juče. I dalje osjećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250", rekao je Đoković.

"Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lijepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati. Poslije detaljnih konsultacija sa ljekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta", istakao je srpski teniser.

Đoković je rekao da se neće vraćati na teren dok ne bude siguran da je sto odsto spreman.

"Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želio bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumijevanju", rekao je Novak Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC