• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Znam biću kažnjen, ali sudije smrde na alkohol"

Autor mondo.ba

Legendarni rukometaš i trener Veselin Vujović uprkos kaznama Evropske rukometne federacije, ponovo je osuo paljbu na sudije.

 Veselin Vujović opleo po sudijama u EHF Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Slovenački selektor i trener Kopra nedavno je suspendovan na nekoliko evropskih utakmica zbog ponašanja tokom meča grupne faze EHF kupa protiv Neksea u Našicama, ali je ponovo, u razgovoru za španski radio „Marka“ izrazio nezadovoljstvo dijeljenjem pravde u takmičenjima pod okriljem EHF-a.

"Čim podignem glas, kazne me. Više vole one koji ćute. Kada je takmičenje, uvijek su u najboljim hotelima, voze se u najboljim automobilima, biraju što će jesti u hotelima, a timovi se žale na lošu hranu, prevoz... I lično vidim kako naš sport ne napreduje sa sadašnjim ljudima na vlasti. I znam da će me kazniti kada čuju moje izjave, ali neka. Ponosan sam i neustrašiv čovjek", izjavio je Vujović, a prenio „Index.hr“.

Crnogorski stručnjak priznao je da je svjestan svog temperamenta, ali i dodao nikada neće biti čovjek koji se savija i dodvorava.

Vujović za MONDO: Biće opet Jugoslavije!

"Neću reći da sam nevin. Ponekad ne mogu izdržati pojedine stvari. U nekim odlukama ne postoji namjera, ali teško se nosim s time", rekao je selektor Slovenije.

U svom stilu nastavio je da „proziva“ sudijske eksperte.

"Ponekad, kada naprave grešku, a ja skočim, osjetim miris alkohola. Htio sam i ranije zapisati svoja zapažanja u zapisnik, ali predsjednik i delegat preporučili su mi da ništa ne prijavljujem. Zašto? Jer bi klub bio kažnjen, a ne sudije. Jednom te pokradu, pa te drugi put smiruju, pa treći put suđenje bude skandalozno u moju korist... Današnji arbitri žive od rukometa, a gledaju samo vlastite interese", zaključio je Vujović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC