• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej u problemu: Propušta i Vimbldon?

Autor mondo.rs

Škot se ne oporavlja kako se nadao, pa je, uprkos njegovom planu, neizvesno da li će ove sezone uopšte zaigrati na travi

 Endi Marej zbog povrede propušta Vimbldon 2018 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Endi Marej mogao bi da odsustvuje sa terena duže od godinu dana.

Škot je poslednji meč odigrao u četvrtfinalu Vimbldona prošle godine, a onda je bio primoran da ode na dugu pauzu zbog problema sa kukom. Planirao je da se leči do kraja 2017, ali budući da to nije dalo rezultate, u januaru se podvrgao hirurškoj intervenciji.

Nedavno je objavio da mu je plan da se vrati na turniru iz serije ATP 250 Libema Open u Rozmalenu, 11. juna, ali sudeći prema vestima sa Ostrva da oporavak ne teče kako se očekivalo, nije isključeno da bi mogao da produži bolovanje.

Marej se jeste u martu vratio treninzima, i pun optimizma najavio da se raduje brzom povratku i na teren. Ipak, stvari su se iskomplikovale, pa britanski "Telegraf" prenosi da u poslednje vreme ne radi, zbog čega se sumnja da možda neće biti spreman za turnir u Holandiji, čak ni za Kvins, za koji je pre neki dan prijavio učešće, ali ni za Vimbldon.

 Marej je pre nekoliko dana rekao da bi nastup u Rozmalenu trebalo da mu bude zagrevanje za treći grend slem sezone, koji je osvajao dva puta, 2013. i 2016. godine.

Navodno Marej već neko vreme ne trenira na terenima Ol ingland kluba, gde je radio od marta, što je ozbiljno dovelo u pitanje datum njegovog povratka tenisu.

Britanski mediji navode da bi novonastala situacija mogla da utiče na to da Marej propusti celu sezonu na travi i vrati se tek u avgustu, a da potvrda nastupa na turniru u Vašingtonu, koji je na programu od 30. jula, ne predstavlja nikakvu garanciju.

Došli su i do informacije da je Rafael Nadal, najbolji teniser sveta, nedavno razgovarao sa Marejom koji mu je rekao da naporno radi svakog dana, ali da "ne vidi bilo kakva poboljšanja".

Endi Marej je na prinudnu pauzu zbog povrede otišao kao prvi igrač sveta, a u međuvremenu je pao na 39. mesto na ATP listi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC