• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer se "šeta" Vimbldonom

Autor mondo.rs

Branilac trofeja i treći meč dobio sa 3:0, a malo je razloga za sumnju da će isto tako biti u osmini finala.

Rodžer Federer sa lakoćom je preskočio još jednu prepreku na putu ka četvrtom vimbldonskom finalu u poslednjih pet godina.

Osmostrukom osvajaču najprestižnijeg turnira na svetu, koji brani titulu iz 2017, ove godine je žreb išao na ruku i u njegovoj polovini "kostura" je teško identifikovati tenisera koji bi mogao makar da ga namuči i oduzme mu koji set.

Nemac Jan Lenard Štruf (64. na ATP listi) može da se pohvali da je u dosadašnjem toku turnira najduže zadržao Federera na terenu - sat i 37 minuta - u pobedi Švajcarca rezultatom 6:3, 7:5, 6:2.

Sledeći će okušati sreću Francuz Adrijan Manarino, koji je protiv Danila Medvedeva ispustio prednost od dva seta, a onda se konsolidovao i obezbedio prolaz u četvrto kolo - 6:4, 6:3, 4:6, 5:7, 6:3.

U derbiju dana, Gael Monfis je poslao na tribine 11. nosioca, Sema Kverija, pobedivši ga u četiri seta - 5:7, 6:4, 6:4, 6:2.

Dovršen je meč drugog kola, započet u sredu, pa prekinut zbog mraka, u kome je treći teniser sveta Aleksander Zverev uz mnogo muke opravdao ulogu favorita protiv Amerikanca Tejlora Frica.

Zverev je u momentu prekida gubio rezultatom 6:4, 5:7, 6:7, da bi posle prespavane noći pohvatao izgubljene konce svoje igre i preokrenuo u velikom stilu, uz samo tri izgubljena gema (6:1, 6:2).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC