• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni savez RS dobija nove prostorije

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Rukometni savez Republike Srpske (RS RS) dobiće na korištenje prostorije koje su do sada bez ugovora koristili Regionalni i Gradski rukometni savez Banjaluka, potvrđeno je MONDU.

 Rukometni savze RS dobija na korištenje dvije prostorije koje je koristio Regionalni savez Banjaluka Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Rukometni savez Republike Srpske (RS RS) ubuduće bi trebalo da koristi dvije prostorije, koje su do sada koristili Regionalni i Gradski rukometni savez Banjaluka, i to bez ugovora.

Načelnik Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje Grada Banjaluka Radenko Laketić i izjavi za MONDO objasnio je novonastalu situaciju.

"Rukometni savez RS podnio je zahtjev za dodatnim prostorijama, tako da smo se odlučili za ove dvije prostorije, koje su do sada korištene bez ugovora. Odlučeno je da predložimo Skupštini da donese odluku da se one daju RS RS. U tim kancelarijama nema čega nema, potrebno je da se one isprazne, kako bi RS RS mogao normalno funkcionisati u prostoru adekvatnom za njihove potrebe. Više detalja imaćemo kada se kolege vrate sa terena", naglasio je Laketić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prvi čovjek banjalučkog Borca m:tel i član Upravnog odbora Rukometnog saveza RS Vladimir Branković prisustvovao je preuzimanju prostorija.

"Iz Gradske uprave dobio sam poziv da budem prisutan prilikom preuzimanja prostorija, koje su koristili Regionalni i Gradski savez Banjaluka, kao i neka sudijska organizacija. Gospodin Veljko Malić, predsjednik Gradskog saveza Banjaluka tražio je 15 dana da pokupi svoje stvari, dok je predsjednik Regionalnog saveza Željko Jošić došao nakratko, ali je ubrzo otišao, tako da su prostorije morali obijati. Sve je proteklo mirno. Preuzete su kancelarije, za koje Rukometni savez RS ima ugovor na korištenje. Sve to dovodi do zaključka da su dosadašnji korisnici radili bez ugovora", rekao je Branković.

On je naglasio da će dodatni prostor mnogo značiti za RS RS.

"Nastavljamo dalje sa željom da rukomet podignemo na viši nivo. Svi radimo za dobrobit ovog sporta, a ne da živimo od rukometa. Sve ovo pokazuje da se do sada radilo neregularno, bilo je mnogo neriješenih stvari, ali polako sve dolazi na svoje mjesto", zaključio je Branković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC