• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac pomaže u liječenju Predraga Duronjića

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Revanš meč četvrtfinala EHF Čelendž Kupa, između Borca m:tel i ČSM Bukurešta u banjalučkoj dvorani "Borik" 30. marta, imaće humanitarni karakter.

Čelnici RK Borca m:tel odlučili su da sav prihod od ulaznica sa revanš meča četvrtfinala EHF Čelendž Kupa protiv ČSM Bukurešta u banjalučkoj dvorani "Borik" 30. marta od 20 časova, uplate za pomoć u liječenju Predraga Duronjića iz Banjaluke.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM, a u "Velikanu iz Gospodske ulice" nadaju se da će se veliki broj Banjalučana odazvati ovoj akciji, kako bi, osim podrške klubu sa tribina, pomogli i svom sugrađaninu u liječenju.

"Meč protiv Bukurešta u Banjaluci biće humanitarnog karaktera. Skupljaćemo sredstva za pomoć u liječenju Predragu Duronjiću. Time će Borac m:tel još jednom pokazati da je društveno odgovoran klub. Ne možemo reći da nam sredstva nisu potrebna, ali pokušaćemo da se snađemo na neki drugi način. Prioritet nam je život jednog čovjeka", rekao je direktor Borca m:tel Vladimir Branković.

Pred banjalučkim klubom mnogo je obaveza, zbog čega u Upravi kluba rade punom parom.

"Skoro sve pripreme za dvomeč protiv ČSM Bukurešta smo završili. Izuzetno zahtjevna sedmica je pred nama, jer poslije meča sa Gračanicom imaćemo samo dan odmora pred put u Rumuniju, za koji smo obezbijedili sredstva. Uprava se trudi da igračima obezbijedi maksimalne uslove, što nam se vraća kroz dobre rezultate", istakao je Branković.

VRAŽALIĆ ZA MONDO: O BORCU UVIJEK S POŠTOVANJEM!

Iako su Rumuni favoriti u četvrtfinalu EHF Čelendž Kupa, Banjalučani hrabro ulaze u ove susrete.

"Optimisti smo, vjerujemo da možemo eliminisati Rumune. Idemo tamo da pobijedimo, a ne da izgubimo sa što manjom razlikom. Nisu oni vanzemaljci. I mi treniramo kao i oni, pa vidjećemo šta će biti", poručio je prvi čovjek Banjalučana.

Borac će u srijedu od 18 časova igrati u gostima protiv Gračanice meč 19. kola Premijer lige BiH, a već u subotu gostovati u Bukureštu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC