• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka zvanično pobratim sa Putinovim klubom!

Autor mondo.ba

Džudo klub Banjaluka zvanično je potpisao protokol o bratimljenju sa Turbostroiteljem iz Sankt Peterburga.

 Džudo klub Banjaluka i ruski Turbostroitelj, Vladmir Putin, FOTO, VIDEO Izvor: MONDO

Banjalučki džudisti su od 21. do 26. maja boravili na Sedmom međunarodnom džudo turniru i kampu u ruskom Sankt Peterburgu, koji se održavao u čast trenera Anatolija Rahljina, "drugog oca" predsjednika Rusije Vladimira Putina.

Na turniru u Rusiji, koji se svake godine održava na Rahljinov rođendan, učestvovalo je oko 1.000 džudista iz 20-ak zemalja svijeta, između ostalih i džudo velesila kao što su Japan, Francuska, Njemačka, Holandija, Gruzija, Grčka, Azerbedžan, Bjelorusija, Rusija...

APEL

Džudo klub Banjaluka u posljednjih pola godine počeo je sa adaptacijom demoliranog podruma u Osnovoj školi Sveti Sava u Banjaluci, ali zbog nedostatka finansijskih sredstava, prostor još nije priveden namjeni iako je preseljena oprema. "Očekujemo od nadležnih gradskih i republičkih institucija, a ujedno pozivamo i poslovna preduzeća, da nam priteknu u pomoć", apelovali su iz Džudo kluba Banjaluka.

Banjalučani nisu uspjeli da u ovakvoj konkurenciji osvoje neku od medalja, ali to nije bilo ni realno za očekivati. Ipak, istakao se Jovan Lovrić, kojem je za malo izmaklo odličje, čime je ponovio prošlogodišnji rezultat u mnogo jačoj konkurenciji.

Najavljeno bratimljenje Banjaluke i domaćeg Turbostroitelja, koje je dogovoreno u Banjaluci na 12. tradicionalnom kupu "Stevan Marković", čiji je pokrovitelj bio Milorad Dodik, ozvaničeno je potpisivanjem protokola prilikom prijema.

Prvi čovjek banjalučkog kluba Zoran Ćup je predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku uručio knjigu "Trener" sa posvetom autora Mihaila Rahljina, inače predsjednika Turbostroitelja i sina Putinovog trenera i bliskog prijatelja.

Pogledajte kako je izgledalo na otvaranju turnira u Sankt Peterburgu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC