• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole OVAKO brani Vimbldon: Nadal i Federer tek u finalu!

Autor mondo.rs

Odlučeno je! Poznata je staza kojom će srpski teniser koračati ka odbrani trofeja Vimbldona.

Novak Đoković saznao je protiv koga će igrati na putu ka petom trofeju Vimbldona!

Najvažnija informacija je da je u suprotnom dijelu kostura od onoga u kojem su Rodžer Federer (drugi nosilac) i Rafael Nadal (treći)!

U prvoj rundi Novakov protivnik biće Njemac FIlipKolšrajber (57. na ATP listi), u drugom Tunižanin Malek Džaziri (98), dok će u trećem moći da se sastane sa zemljakom, Dušanom Lajovićem, trenutno 33. na svijetu.

Njih dvojica do sada su se sreli dva puta i oba puta je pobijedio "Broj jedan".

Dalje, u četvrtom kolu potencijalni Novakov protivnik je stari znanac, Francuz Gael Monfis (15. na svijetu), a ako njega preskoči, Nole bi u četvtfinalu mogao da igra protiv grčke zvijezde u nastajanju, Stefanosa Cicipasa, šestog igrača na svijetu.

Vimbldonski "kostur" dalje vodi Novaka ka polufinalu protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona (broj "osam") u mogućoj reprizi prošlogodišnjeg finala.

U slučaju da sve prođe prema Đokovićevom planu, u finalu bi mogao da igra protiv Rodžera Federera, koji će u "svom" dijelu kostura imati trenutnog broja "dva" - Rafaela Nadala!

Interesantno je da bi Nadal u drugom kolu mogao da igra protiv Nika Kirjosa, Australijanca poznatijeg po incidentima nego po talentu. Nekoliko stepenica kasnije, Španca u četvrtfinalu očekuje potencijalni duel protiv Dominika Tima, u reprizi nedavnog finala Rolan Garosa.

U toj fazi turnira, Rodžer Federer mogao bi da igra protiv Japanca Keija Nišikorija i to je potencijalni duel koji će takođe odlučiti da li će u polufinalu igrati Rafa i Rodžer.

Sa druge, Novakove strane "kostura", Đoković bi mogao da dobije polufinalnog rivala u duelu Kevina Andersona i Aleksandra Zvereva...

Vimbldon će početi 1. jula. Jedva čekamo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC