• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četvrto kolo, a Novak dominirao kao da je PRVO!

Autor mondo.rs

Najbolji teniser svijeta rutinski se plasirao u četvrtfinale Vimbldona, u kome će se sastati sa Belgijancem Gofanom.

Novak Đoković deklasirao je mladog Francuza Iga Umbera u meču četvrtog kola, odigranom u ponedjeljak popodne na terenu broj 1!

Poslije sat i 45 minuta uglavnom neravnopravne borbe, najbolji teniser svijeta slavio je rezultatom 6:3, 6:2, 6:3 i plasirao se u četvrtfinale grend slem turnira 45. put u karijeri, od toga 11. put na Vimbldonu!

Novaku se poslije pobjeda nad Kolšrajberom (3:0), Kudlom (3:0) i Hurkačom (3:1) tokom prve nedjelje turnira, zaista lijepo "otvorio" žrijeb.

U ponedjeljak se sastao sa 66. teniserom svijeta, u četvrtfinalu ga čeka Belgijanac David Gofan, koji je imenovan za 21. nosioca i savladao je Fernanda Verdaska rezultatom 3:2, dok bi u eventualnom polufinalu išao na Miloša Raonića ili Roberta Bautistu Aguta.

U duelu sa Umberom potvrdio je status apsolutnog favorita i bez muke obezbijedio mjesto među osam najboljih na prestižnom turniru nadomak Londona.

U prvom i drugom setu je rano dolazio do brejka, pa lagano privodio posao kraju, a samo u trećem je malo "prikočio", dozvolivši protivniku da ostane u ravnoteži do 3:3. Uslijedila su dva brejka zaredom i očekivano brz kraj meča.

"Nikada ranije nisam igrao protiv Iga, ali vidio sam kako je igrao prošle godine na US openu i ove na Rolan Garosu. Pobijedio je nekoliko dobrih tenisera, pa sam morao da proučim njegovu igru i spremim odgovarajuću taktiku. Mislim da nije odigrao najbolje što može", skromno je prokomentarisao Novak neposredno poslije pobjede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC