• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević: Ostajem li Novakov trener? Pričali smo...

Autor mondo.rs

"Zec" je napustio ložu Novaka Đokovića tokom druge nedjelje Vimbldona, ali su izgledne šanse da se saradnja nastavi. Nije ostao za finale i bodrio Srbina dok je u suprotnom boksu, Rodžera Federera, sjedio njegov prijatelj Ivan Ljubičić.

Novak Đoković je odlučio da uzme "slobodno" poslije epskog finala Vimbldona.

Najbolji teniser svijeta je poslije iscrpljujućih pet sati borbe i velikog preokreta pobijedio Rodžera Federera (3:2) za 16. trofej na grend slem turnirima, ali su napori bili toliki da je produžio odmor na još neko vrijeme otkazavši učešće na Rodžers kupu.

Pred njim je turneja u Americi... Pošto preskače Kanadu početkom avgusta, slijedi put u Sinsinati, turnir koji je konačno osvojio prošle godine, pa US Open.

Poznato je da se rastao sa Gebhartom Gričom, a šta će biti sa Goranom Ivaniševićem?

Uspješni hrvatski teniser pojačao je stručni štab Novaka Đokovića pred početak Vimbldona, kako bi mu prije svega pomogao sa servisom, ali je već druge nedjelje morao da napusti turnir zbog ranije zakazanih obaveza...


"Razgovarali smo. Pričekaćemo da se on odmori, pa ćemo vidjeti šta dalje. Pričali smo, ne mogu reći da nismo. Vidjećemo", kazao je Goran Ivanišević za hrvatske medije.

Nije uživo mogao da prati epski meč Đokovića i Federera, nego pred televizorom. Kazao je da ga je "boljela guzica" od sedenja, a istovremeno nije propustio priliku da "potkači" prijatelja Ivana Ljubičića koji je trener Švajcarcu...


"Čestitao je meni Ljubo čim sam ušao u Đokovićev tim. Pa kako i ne bi! Kao što sam i ja njemu čestitao kad je postao trener Federeru", kazao je Ivanišević i dodao:

"Sretan je zbog mene. Pa kad te zove broj 1, to se ne odbija, toga nema... Ljubo i ja smo veliki prijatelji. Napravio je velike stvari s Rodžerom, ali kad je Novak fokusiran, kad igra kako treba, niko ga ne može pobijediti. Tako ja mislim. A i vidjeli ste u finalu Vimbldona...".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC