• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bizarno je koliko Novak želi da ga vole"

Autor mondo.rs

Novak izgleda nije omiljen u Australiji pošto je poslije Nika Kirjosa, sličan komentar o ponašanju srpskog tenisera dao i njegov zemljak.

O podršci navijača Novaku Đokoviću priča se nedjeljama unazad.

Uprkos tome što je već godinama na vrhu ATP liste i što je do sada osvojio čak 16 grend slem trofeja, utisak je da je publika uvijek naklonjenija njegovim najvećim rivalima Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, čak iako protiv njih ima bolji međusobni skor.

Posebna razlika osjetila se u finalu Vimbldona kada je gotovo čitav stadion bio na strani Švajcarca, dok je Srbin naučio kako to da pretvori u svoju korist...


Poslije preokreta i osvojene titule, koja je Federeru bila na samo poen, Đoković je mirno prišetao mreži i samo pogledao ka publici koja mu je zviždala, dok je na konferenciji za medije istakao da kada navijači viču "Federer" - on umesto toga čuje "Novače".


Ponašanje srpskog asa u tim situacijama sa publikom ne dopada se svima, izgleda posebno Australijancima; poslije Nika Kirjosa oglasio se i njegov zemljak Tod Vudbridž.

U pitanju je jedan od najuspkešnijih dubl-igrača koji je u ovoj konkurenciji osvojio čak 16 grend slemova, a ima interesantno zapažanje o Novaku Đokoviću...

"On je žrtva toga što želi da bude previše voljen, mnogo više nego što ga ljudi inače vole... On to traži", ocijenio je Tod Vudbridž u izjavi za lokalne medije.


"U polufinalu Vimbldona mogli ste da vidite kako pokazuje publici da želi da ih čuje... Prije toga je Bautista Ahut odigrao sjajan poen što se dopalo publici, a onda je Đoković želio da aplauz za njegov poen bude još glasniji".

Teniser iz Sidneja dodatno je analizirao Novakovo ponašanje.

"Po mom mišljenju to je bizarno ponašanje... Vidite, on je fantastičan igrač, ali ne mora da razmišlja o tome zašto ne navijaju za njega još glasnije", kazao je Vudbridž i objasnio da nekada publika aplaudira samo zato što joj se dopao poen, bez obzira na igrača.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bizarno

Bizarno je kako na jednog momka bez mane, koji krci put ka najvecem svih vremena, koji ima divne manire, postuje porodicu i svoju zemlju, koji je uvijek na raspolaganju novinarima, koji se domacinu obrati na njegovom jeziku, koji je zabavan itd. pakuje mu se sve i svasta samo jer je Srbin. A dobar je mutavi Federer, i Najvece rivalstvo je Federer-Nadal iako Rafa vodi 15 pobjeda razlike, a ne Nole- Nadal koji su odigrali najvise meceva i rezultat vaze u dvije pobjede. E moj Srbine, pa ti idi u Njemacku cuvaj im babe i glumi da te i tad vole.

Dalibor

Sta znaci biti najbolji na svijetu, s Srbin!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC