• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje: Rafa i Federer novi Novakovi saradnici!

Autor mondo.rs

Napadali su Novaka Đokovića dok je bio na funkciji predsjednika Savjeta igrača, a sada kraj sebe ima najveće rivale za saradnike. Za budućnost tenisa!

Prethodnih mjeseci Novak Đoković trpio je velike pritiske iz svijeta tenisa pošto su Savjet igrača, čiji je on predsjednik, napustili Robin Has, Džejmi Marej i Sergej Stahovski zbog toga što ovo tijelo nije dalo povjerenje do tada prvom čoveku ATP tura - Krisu Kermodeu.

Ne samo mediji, nego i mnogi poznati teniseri, tražili su objašnjenje od Đokovića zbog neslaganja sa Kermodeom, ali ta saga je definitivno iza nas...

Vijest od danas glasi da su se Novaku Đokoviću u Savjetu igrača priključila dvojica najvećih rivala i najboljih tenisera svih vremena, uz njega naravno, Rodžer Federer i Rafael Nadal, dok je treću poziciju "popunio"  Jirgen Melcer.

Oni će odmah preuzeti funkciju i na njoj će biti do narednog Vimbldona, kada će imati pravo da istupe, što je sve u skladu sa propisima Savjeta igrača.

Naredni sastanak Savjeta igrača biće održan pred US Open, u Njujorku, kada će se naravno govoriti o budućnosti tenisa i daljim koracima ka napretku ovog sporta, ali i pravima tenisera i zaradi od turnira, kalendaru takmičenja...

Zastupnici igrača u singlu (1-50) su Kevin Anderson, Džon Izner, Rafael Nadal i Sem Kveri, dok su iz redova onih od 51. do 100. pozicije na ATP listi izabrani Jen-Hsun Lu i Vasek Pospišil. Iz redova "dubl-igrača" tu su Jirgen Melcer i Bruno Soareš.

Globalni zastupnici su Novak Đoković i Rodžer Federer, dok se čeka i izbor trenera.

/PRŠTAĆE U SINSINATIJU: "TROJKA" PONOVO NA OKUPU!/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC