• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos prešao sve granice: Sudija, ti si jeb... alatka"

Autor mondo.rs

Australijanac tokom meča sa Karenom Hačanovim na mastersu u Sinsinatiju psovao, pljuvao, bacao stvari, lomio rekete... i upisao poraz

 Kirjos-u-Sinsinatiju-pljuvao-i-vredjao-sudiju

Nik Kirjos završio je takmičenje na mastersu u Sinsinatiju, i to pošto je poražen od Karena Hačanova u drugoj rundi.

Rus je slavio rezultatom 6:7, 7:6, 6:2, a Australijanac se pobrinuo, kao i mnogo puta do sada, da skrene pažnju javnosti neprimjerenim ponašanjem i prostaklucima, a ne igrom.

Kirjos, koji se od početka meča žalio na bol u nozi, bio je vrlo nervozan, pa je više puta vodio monologe, žestoko vrijeđao glavnog sudiju meča Fergusa Marfija, koji ga je upozoravao na ponašanje, ali i da odugovlači prilikom servisa između poena.

"To je urnebesno! Koliko traju Rafine pauze? Pokažite mi snimak na kome on poštuje vreme i ja ću završiti karijeru? Koju igru on igra? Treba mu minimum 20 sekundi da se pripremi za servis. Ovo je urnebesno", ponavljao je kao "pokvarena ploča" bijesni Kirjos.

Kirjos je priredio vrhunsku cirkusku predstavu tamo gdje joj nije mjesto, koja je kulminirala kada je zatražio da napusti teren zbog takozvane toalet pauze, a onda u hodniku razbijao rekete.

Kirjos
Izvor: Youtube/ESPN Australia

Netaktični Australijanac ne da se nije uzdržavao, već je nekoliko puta žestoko opsovao, vrijeđao sudiju, čak i pljunuo ka njemu, a na kraju meča nije želio da mu pruži ruku, već mu je bezobrazno poručio: "Ti si jeb... alatka, brate".

Hačanov se nekako neprimjetno povukao poslije pobjede, nakon što je izborio plasman u osminu finala, dok se Australijanac još dugo poslije završetka meča zadržao na terenu u teatralnom "druženju" sa navijačima.

Kirjos će sigurno biti kažnjen zbog, blago je reći, neprimjerenog ponašanja, samo je pitanje kolika je to kazna, i da li je uopšte bilo kakva dovoljna da tog mladića natjera da razmišli o svom ponašanju i pokuša da se promijeni.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Shvatam da je dečko bolesnik, ali ne shvatam bolesnike koji plate ulaznicu da ga slušaju (očigledno da tenis ne mogu kod njega vidjeti)

Radovan

@Jaaa ne znam samo dokle će ATP to tolerisati

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC