• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mlade teniske nade stasale u Srpcu

Autor mondo.ba

Treninzi su se odvijali na terenima Teniskog kluba Srbac, a učesnici su bili smješteni u Etno kampu "Platane" u Gornjoj Lepenici, gdje su imali odlične uslove za odmor i kondicione treninge.

Ministar porodice, omladine i sporta RS, Sonja Davidović, ozvaničila je danas u Srpcu završetak edukativno-vaspitnog kampa za najbolje mlade tenisere i teniserke Republike Srpske i Srbije uzrasta do 14 godina.

Ove godine Kamp u Srpcu održan je u okviru ljetnje škole sporta Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske u organizaciji Teniskog kluba Srbac, i kroz njega je do sada prošlo oko 150 djece. Podršku u radu kampa pružili su Teniski savez Republike Srpske i Opština Srbac.

Ministarka Sonja Davidović izrazila je zadovoljstvo što postoje entuzijasti koji žele da rade sa djecom i ulažu u njihovo napredovanje.

"Vjerujem da je kamp bio koristan i da je svako ponešto naučio. Sa predstavnicima lokalne uprave iz Srpca razgovarala sam o još nekim projektima koji će obuhvatiti rad sa djecom kroz različite sportove i koji bi mogli biti realizovani u skorije vrijeme", rekla je Davidović.

Načelnik opštine Mlađan Dragosavljević pohvalio je organizaciju kampa koji već ima dugu tradiciju u našoj opštini.

"Nadam se da će se nastaviti njegovo održavanje i zadovoljstvo nam je što smo i mi dali svoj doprinos njegovom radu", rekao je načelnik Dragosavljević.

Treninzi su se odvijali na terenima Teniskog kluba Srbac, a učesnici su bili smješteni u Etno kampu "Platane" u Gornjoj Lepenici, gdje su imali odlične uslove za odmor i kondicione treninge.

Portparol Teniskog saveza, Bojan Božić, rekao je da je kamp organizovan u okviru ljetne škole sporta koju sprovodi resorno ministarstvo.

"Ovo je prvi dio kampa, a drugi će biti nastavljen u Trebinju, gdje će učešće najvjerovatnije uzeti teniska reprezentacija Srbije do 16 godina koja je vicešampion Evrope, a uz njih će učestvovati i odgovarajuća selekcija Republike Srpske", rekao je Božić.

Na kraju ceremonije, direktor Teniskog kluba Srbac Slavko Dragosavljević uručio je zahvalnice za pomoć u organizaciji kampa ministarki Sonji Davidović, načelniku Mlađanu Dragosavljeviću i dugogodišnjem sportskom entuzijastu i članu Teniskog kluba Srbac, Vidu Jurišiću.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC