• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić razočaran: Kao da živimo u kamenom dobu...

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

''Mjesec dana priprema palo je u vodu'', rekao je Mikić poslije utakmice sa Olimpijakosom, aludirajući na neigranje četiri pojačanja.

 Kup EHF Olimpijakos Borac Mirko Mikić izjava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borac m:tel-a poraženi su večeras u Atini od Olimpijakosa rezultatom 30:21 u prvoj utakmici prvog kola Kupa EHF, u kojoj su, nažalost, morali da nastupe bez četiri pojačanja koja su u ljetnom prelaznom roku stigla u crveno-plavi tabor.

Nemanja Vučićević, Giljerme Linares de Souza, Vukašin Rakocija i Nikola Jeremić trebalo je da budu najveća snaga u Pireju, ali nisu mogli da budu na raspolaganju Mirku Mikiću jer im nije izdata licenca za evro-nastupe.

Malo je reći da je strateg kluba iz Gospodske ulice poslije susreta u dvorani ''Melina Merkuri'' bio razočaran.

''Čestitam Olimpijakosu, suvišno je govoriti da je pobjeda zaslužena. Ono što se dešavalo danas usko je povezano sa onim što se dešava prethodna dva dana. Neshvatljivo je i poražavajuće, privatno sam jako razočaran epilogom slučaja sa ova četiri igrača. Živimo u 2019. godini, a dešavaju nam se stvari iz kamenog doba. Naša igra se 90 odsto gradila na četiri nova igrača, mjesec dana priprema palo je u vodu. Tvrdim javno da su ovi momci ogromna pojačanja i oni će to dokazati'', rekao je Mikić, te nastavio:

''Držali smo se dok smo imali snage, faktički smo imali jednog beka i igrača koji je prošle sezone igrao možda 20 sekundi. Parirali smo im dok smo bili svježi i sada mi je još više žao što nismo bili kompletni. Uvjeren sam da bi rezultat bio mnogo povoljniji. Pozitivno je što su naša djeca dobila šansu, ponosan sam kako su se borili. Olimpijakos je rotirao 16 igrača, važno je što se nismo povukli i predali. Da smo bili kompletni garantujem da bi bila druga priča.''

Revanš utakmica igra se 7. septembra u dvorani Borik, a bolji iz ovog dvomeča odmjeriće snage u drugom kolu sa rumunskom Politehnikom.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kebab

Direktor obilazi Las Vegas, kome trebaju licence?

Geto

Pa kako uprava rješava certifikat par dana pred utakmicu a igrači došli prije dva mjeseca

Jovo

Ti si odradio svoj dio posla ali nije uprava.Za ovo direktor treba da leti iz kuba za sva vremena.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC