• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Ne znam kada se vraćam, nadam se uskoro

Autor mondo.rs

Najbolji teniser planete zbog problema sa povredom i dalje nema jasan odgovor na kojem će takmičenju prvo nastupati

Novak Đoković je van terena jer ima problem sa povredom ramena. Na US Openu je uspio da se nosi sa bolovima donekle, izdržao je i dobio tri meča, ali je onda u osmini finala bio primoran da preda duel Stenu Vavrinki, zbog čega nije uspio da odbrani titulu.

Odmah je krenuo na terapije kako bi što prije sanirao problem.

Da je povreda ramena možda teže prirode posumnjalo se nakon što je novinar "Njujork tajmsa" Kristofer Kleri objavio "da je Đokovićevo rame problematično i da bi moglo da zahtijeva malo više od kratkog odmora". U međuvremenu, Đoković je posjetio i kliniku u Cirihu, na kojoj je bio i kada ga je mučio lakat.

Prema ranijem planu, Đoković bi trebalo da nastupi na turniru u Tokiju, koji je zakazan za 30. septembar, ali je veliko pitanje da li će biti spreman i moći da otputuje u Japan.

On je poručio da za sada ne zna kada će se vratiti takmičenjima.

"Nažalost, povreda je bila ozbiljnije prirode. Rekao bih vam da znam kada ću se vratiti , ali i dalje ne znam. Mislim da će biti uskoro", prenio je "Sportski žurnal" Đokovićevu izjavu koju je dao na otvaranju "Drugarijade" na Kopaoniku.

"Čak sam i na Kopaonik poveo fizioterapeuta sa sobom. Nadam se da kroz nedjelju, dvije mogu da budem na terenu. Idealan plan je da se ide na turnir u Tokio, ali za šest, sedam dana ću vidjeti kako će se tijelo ponašati", poručio je prvi teniser svijeta.

Đoković je prema ranijem planu u kalendar prvi put uvrstio turnir u Tokiju, ATP serije 500, kako bi se lično uvjerio u uslove u Japanu, gdje će naredne godine biti održane Olimpijske igre, na kojima planira da učestvuje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC