• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaherov menadžer ljut: Njegova žena Korina SKRIVA istinu od javnosti

Autor w rs

Vili Veber godinama je bio uz Mihaela Šumahera, ali od nesreće nije dobrodošao da poseti bivšeg asa Formule 1. Veruje da će se Nemac oporaviti "jer je veliki borac", ali ne odobrava to što svet gotovo ništa ne zna o njegovom stanju

Mihael Šumaher pre gotovo šest godina doživeo je nesreću na skijanju na Francuskoj u kojoj je zadobio teške povrede glave i od tada vrlo malo se zna o njegovom zdravstvenom stanju.

Nakon šest meseci provedenih u komi, javnosti je poznato da je prebačen u njegovu vilu u Švajcarskoj na oporavak i odatle "na kašičicu" povremeno procuri poneka informacija.

Možda će vas zanimati

Već godinama se nagađa u kakvom je stanju bivši šampion Formule 1. Spekuliše se od toga da živi kao biljka, do informacija da može minimalno da komunicira, kreće se i da je mnogo smršao, a nedavno je iz bolnice "Žorž Pompidu" iz Pariza stigla informacija da je Šumaher tamo boravio na terapiji matičnim ćelijama.

Šumaherova porodica - supruga Korina i sin Mik i ćerka Đina Marija, uz pomoć velikog broja medicinskog osoblja brinu o sedmostrukom šampionu Formule 1 i svestrano se trude da nijedna informacija o njegovom stanju ne izađe u javnost.
Korina je samom malu broju ljudi, i to najbližih saradnika Mihaela Šumahera, dozvolila da ga posete.

Među njima je i Žan Tod, nekadašnji direktor Ferarija, za koji je Šumi vozio, koji je javnosti otkrio samo nekoliko detalja, ali šturih.

"Nema posebnih vesti, osim činjenice da se Mihael svakodnevno bori za poboljšanje situacije. Jasno je da svi moramo da mu pomognemo i da se nadamo da će doći do, recimo, stalnog napretka", nedavno je rekao Tod i istakao da je u društvu Šumahera posmatrao trku Formule 1 u Brazilu na televiziji.

Vili Veber, bivši Šumaherov menadžer i blizak saradnik, nije u krugu onih kojem je Korina odobrila posetu od nesreće, koja se dogodila pred Novu 2014. godinu.

"Potpuno podržavam Korininu odluku da zadrži od očiju javnosti sve što se događa sa njenim suprugom. Mihael je uvek čuvao svoj privatni život i to je bio princip tokom njegove karijere. Ako njegova supruga želi da zadrži isti pristup, onda je to odluka koju svi moramo da poštujemo. Siguran sam da će i milioni ljudi koji su Šumijevi fanovi to razumeti", poručio je Ros Braun, čelnik Formule 1.

Veber je izuezetno razočaran što je Nemica odlučila da od javnosti sakrije u kakvom je stanju jedan od najvećih sportista svih vremena.

"Znam da je Mihael teško povređen u nesreći, ali isto tako znam da nije napravio napredak u oporavku kojem smo se svi nadali. Voleo bih da se rukujem sa njim, da vidim kako je, ali Korina, nažalost, odbacuje takvu mogućnost. Ona skriva pravo stanje stvari i verovatno je u strahu da ću se uveriti u to i reći istinu javnosti", napomenuo je Veber, koji je godinama bio ne samo menadžer Mihaelu, već i njegovom bratu Ralfu, dok je nastupao u Formuli 1.

Veber nije skrivao da je ljut zbog toga što ne može da poseti nekada bliskog prijatelja, ali ne gubi nadu da će dobiti priliku da se sretne sa njim.

"Čvrsto verujem u Mihaelov oporavak, jer znam da je on borac. Ako postoji prilika, on će je sigurno iskoristiti. To ne može biti kraj. Molim se za njega i uveren sam da ću ga ponovo videti", poručio je Veber.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC