• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dobar nastup na SP, nadamo se da ćemo se naći na Olimpijskim igrama"

Autor mondo.rs

Selektor i igračice zadovoljni osvajanjem šestog mesta na Svetskom šampionatu u Japanu

 Selektor Srbije Ljubomir Obradović "Dobar nastup na SP, nadamo se da ćemo se naći na OI Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Rukometašice Srbije okončale su nastup na Svetskom prvenstvu u Japanu osvajanjem šestog mesta. U poslednjem duelu pretrpele su poraz od Crne Gore (26:28).

"Ova utakmica je bila stvar prestiža. Najbitnije je da se niko nije povredio, mi smo imali dve lakše povrede. Drago mi je da devojke nastavljaju karijere u svojim klubovima zdrave i orne", rekao je selektor Ljubomir Obradović posle utakmice u Japanu.

Možda će vas zanimati

Obradović je čestitao reprezentacijama Srbije i Crne Gore na uspehu koje su postigle, odnosno plasmanu na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

"Nadam se da će se obe ekipe naći u Tokiju", naveo je selektor Srbije.

Desni bek reprezentacije Srbije Anđela Janju?ević izjavila je da je tim uprkos porazu zadovoljan onim što je uradio u Japanu.

"Čestitam Crnogorkama na svemu što su pokazale na ovom prvenstvu i izborenim kvalifikacijama za Tokio. Srećne smo sa onim što smo ostvarile. Nadam se da ćemo se naći u Tokiju. Svi smo umorni, bilo je ovo dugo prvenstvo. Uprkos porazu, zadovoljne smo učinkom u Japanu", rekla je Anđela Janjušević.

Srbija će nastupati na kvalifikacionom olimpijskom turniru u martu 2020, a poznate su i dve od tri selekcije sa kojima će se boriti. Rivali će joj biti Kina i Mađarska, dok će ime poslednjeg protivnika saznati nakon završetka borbe za odličja u Japanu. U grupu sa Srbijom ići će reprezentacija koja bude osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu (Španija, Holandija, Norveška ili Rusija).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC