• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija na još jednom teškom testu: Može li bolje protiv viceprvaka svijeta?

Autori mondo.rs Autori Beta

Rukometna reprezentacija u nedjelju igra protiv još jednog favorita.

 Rukometna-reprezentacija-Srbije-pripreme-za-Evropsko-prvenstvo-2020 Izvor: MN PRESS

U prvom testu za Evropsko prvenstvo (9-26. januar) u kojem je reprezentacija Srbije bila u punom sastavu, Francuzi su joj na svom terenu pokazali klasu.

Konačan rezultat bio je 40:26 za "trikolore".

Subota je dan za kratak odmor i za pripremu za još jedan jako težak test, jer ekipu Nenada Peruničića u nedjelju čeka kontrolni meč protiv aktuelnog vicešampiona svijeta, Norveške. Taj meč počeće u 14.30 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Možda će vas zanimati

Golman "orlova" Tibor Ivanišević rekao je dan kasnije da se nada da će njegova ekipa protiv narednog favorita odigrati bolje nego protiv Francuske i da će u dobrom raspoloženju otići na Evropsko prvenstvo. 


"Utakmica s Francuskom nije bila naše najbolje izdanje. Svjesni smo da smo odigrali ispod svih očekivanja, i naših, i javnosti, s obzirom da smo išli uzlaznom putanjom do sada. Ovo nije dobar pokazatelj svega onoga što možemo i umijemo", rekao je Ivanišević, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Najavljujući duel protiv Norvežana, on je rekao...

"Moramo da uđemo mnogo bolje u utakmicu i iskoristimo je na mnogo bolji način. Sinoćnja utakmica je prošla, a da nismo uspjeli da isprobamo stvari koje smo trenirali i planirali. Nadam se da ćemo u meč sa Norvežanima popraviti stvari i u boljem raspoloženju otići na Evropsko prvenstvo", rekao je golman njemačkog Veclara.

Govoreći o Norveškoj, Ivanišević je naveo da je to selekcija koja je posljednjih godina u samom vrhu i da je favorit za jednu od medalja na predstojećem šampionatu Evrope.

"Iako su oslabljeni neigranjem Bjartea Mirhola, jedan su od favorita za medalju i reprezentacija koja će se boriti za direktan plasman u Tokio. Imaju talentovane, mlade igrače, većina su u Bundesligi ili nosioci u svojim klubovima. Ništa lakši protivnik od Francuske, samo se stilovi razlikuju", rekao je Ivanišević.

"Bitno je da se mi koncentrišemo, da budemo fokusirani na naše zadatke, da odradimo sve kako treba. Nadam se da ćemo popraviti utisak od juče", zaključio je golman Srbije.

"Orlovi" će Evropsko prvenstvo početi utakmicom protiv Bjelorusije 9. januara u Gracu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC