• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole pričao o djeci i izazvao smijeh: Još je rano za njih, kaže moja žena

Autor mondo.rs

Đoković poslije plasmana u četvrtfinale odgovarao i na pitanja vezana za sina Stefana i ćerku Taru i njihovoj ljubavi prema tenisu

 Novak-Djokovic-o-djeci-i-tenisu-i-sta-misli-njegova-zena-Jelena-Djokovic-o-tome Izvor: Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Publika obožava Novaka Đokovića jer je on neposredan, iskren i vrlo duhovit. Gledaoci koji su se zatekli na Rod Lejver areni poslije meča u kojem je Srbin pobijedio Dijega Švarcmana i izborio plasman u četvrtfinale Australijan Opena, dobro su se nasmijali i zabavili kada je Novak odgovarao na pitanja na terenu.

Možda će vas zanimati

Pitali su ga za djecu, Stefana i Taru, i njihovoj sklonosti ka tenisu. Sin je malo stariji i već je mnogo puta viđen sa reketom u ruci, dok je ćerka još isuviše mala.

"Između mene i mog sina postoji teniska veza. Ima volju da igra sa mnom. Izložen je dosta tenisu kada putuje sa mnom, takođe i na televiziji, zna kako stvari stoje, zna ko su Rodžer, Rafa, još nekolicina igrača. Njegov omiljeni udarac je forhend. Trudim se da utičem da udara i bekhend, ali mi je on rekao da je rođen sa bekhendom", izjavio je Novak što je izazvalo smijeh na tribinama, nakon čega je voditelj konstatovao da je "isti otac".

Đoković je rekao da ne može da se zamisli u ulozi trenera svog sina.

"Prije svega ja sam otac i teško da mogu da se stavim u ulogu trenera", iskreno je poručio Novak, što je publika nagradila gromoglasnim aplauzom.

"Dajem mu sve vrijeme i prostor ovog svijeta koji su mu potrebni, jer želim da i on i moja ćerka osjete istinsku želju da uzmu reket u ruke i da udaraju lopticu o zid, da izađu na teren. Bio bih veoma srećan da ih podržim u teniskim karijerama i tom putovanju, ali još uvijek je suviše rano pričati o tako nečemu. Tako kaže moja žena", uz smiješak je iskreno poručio Đoković.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC