• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pilić ljut: Zapadna štampa ne pokazuje dovoljno poštovanja prema Novaku!

Autor mondo.rs

Čovek kod koga je Đoković učio tenis kaže da zapadni mediji i Vilander ne pokazuju Đokoviću poštovanja koliko zaslužuje

 Nikola-Pilic-ljut-zapadni-mediji-Mats-Vilander-ne-pokazuju-postovanje-prema-Novak-Djokovic Izvor: MN PRESS

"Zapadna štampa i Vilander, kome se čudim jer je bio 'broj 1', ne pokazuju dovoljno poštovanja prema Novaku, ne onoliko koliko zaslužuje. Valjda im ide na živce što je neko iz male zemlje prvo o što ima harizmu. Federer je njihov ljubimac, i to je u redu, ali nije u redu to što rade Đokoviću", rekao je Nikola Pilić za Žurnal.

Novak je već navikao na takvu situaciju, koju je najbolje opisao američni novinar Ben Rotenberg: "Trojica najpopularnijih tenisera su: 1. Federer, 1. Nadal, 3. Ko god igra protiv Đokovića u finalu grend slema.

Možda će vas zanimati

"Novak je uvek motivisan, bez obzira na situaciju, ali mu takav odnos sigrno daje još više snagu da kaže ‚pokazaću vam ko je broj jedan‘", ocenjuje Pilić.


Đoković se vratio na prvo mesto tabele, igra odlično i svi se već nadaju da može da osvoji preostala tri grend slema do kraja sezone, ali Pilić se ne slaže sasvim sa tim.

"Iako sam uvek subjektivan kad je Novak u pitanju, Nadal je uvek prvi favorit na Rolan Garosu. Ako Đoković igra u šestoj brzini, svuda je favorit osim na šljaci. Nadala je zaista teško dobiti na njoj", rekao je Pilić.

Đoković je rekao da želi da obori oba Federerova rekorda – i po broju grend slemova i po broju nedelja na prvom mestu ATP liste.

"Uveren sam da će uspeti. Novak je zdravstveno veoma dobar i može još tri-četiri godine da igra jer ima dobro telo i psihu. On je po meni idealan sportista, setite se samo koliko je puta bio izabran za najboljeg sportistu na svetu. Doneo je Srbiji toliko uspeha, masas ljudi nije ni znalo gde je Srbija dok se nije pojavio", odgovorio je Pilić.

On je pojasnio od čega to zavisi.

"Samo da bude zdrav, a onda sigurno može, jer on postiže stvari koje niko nikad nije postigao. Setite se da je imao 17 hiljada poena, što niko nikad ni pre ni posle nije imao", rekao je Nikola Pilić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC