• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kim Klajsters se vraća tenisu - u ponedeljak protiv Kiki Bertens

Autor mondo.rs

Belgijanka je htela na teren još u septembru prošle godine, ali povreda nije dozvolila povratak tada.

 WTA-turnir-u-Dubaiju-povratak-Kim-Klajsters-protiv-Kiki-Bertens Izvor: Dan Istitene/Getty Images Europe, Getty Images/Dan Istitene

WTA turnir u Dubaiju će naredne sedmice biti veoma zanimljiv jer ćemo, nakon nekoliko godina pauze, ponovo na terenu videti Kim Klajsters.

Nekadašnja najbolja teniserka sveta odlučila je da se po drugi put vrati voljenom sportu. Ona će u prvoj rundi ovog turnira igrati protiv Kiki Bertens, osme teniserke na svetu.

Možda će vas zanimati

Klajsters je svoju profesionalnu karijeru počela davne 1997. godine. Prvi put se penzionisala u maju 2007. godine, ali se posle dve godine pauze vratila na turneju. Naredni odlazak u penziju bio je u septembru 2012. godine.


Belgijanka sada ima 36 godina, tokom trofejne karijere je, pored prvog mesta WTA liste, osvajala i 4 Gren slem titule, tri Završna mastersa, dve titule u dubl konkurenciji i FED kup takmičenje.

Za turnir u Dubaiju, gde će joj Holanđanka Bertens biti prva i veoma teška prepreka, Klajsters je dobila specijalnu pozajmicu organizatora. Ona je presećna što će konačno ponovo biti na terenu.

''Uzbuđena sam, jedva čekam da se vratim. Volim da igram pred mnogo navijača, a drago mi je što sam dobijala podršku od kako sam objavila da ću se vratiti tenisu'', rekla je Kim.

Turnir u Dubaiju je veoma jak, pošto će na njemu igrati tri od deset najboljih teniserki sveta. Klajsters nije uplašena zbog konkurencije, jer kako je rekla, nema šta da dokazuje u ovom povratku na teniske terene.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC